‎[PS4限時獨佔]Death Stranding《死亡擱淺》集中討論區(8)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
屌出聲事情兩則:
1. 電單車個 brake 到底搞乜⋯⋯ 入到 Distro Center 一路慢流停唔到車。㩒四方制落車變跳車結果啲貨閪晒!
2. 啲撚樣泊架車響門口,要上車駛開佢先入到。送 chilled delivery 就係差果少少 LOL 唔到!
1. 有冇試過L2加三角形一齊㩒?, 好似好brake啲
2. 邊個任?
有冇巴打知邊度可以快速升配送時間?
我差5 lv就可以白金
已經較曬頂級配送
主結市你地會唔會起滑索?頻寬好似唔多夠用
試過放返部車去偷野佬度,之後會變返部新車
唔還車佢哋醒返就冇車揸
貨車個BRAKE都係on99
喺斜路想停都停唔到
唔起其他野就夠
爆完機想起多D滑索唔夠BANDWIDTH, 不過未開晒.

中繼站 北邊, 東邊都有一對...
之後配送中心 -> 登山者 ...要用5隻...

仲未由地質學家連去時間雨農場呀
Mama 實驗室d 任務點接?去到乜都冇
未, 山下果D未, 山上已經連晒, 除左收藏家, 小說家之子專登未開
慢慢玩
D滑索都有幾千LIKE, 感覺良好
但D路幾十萬LIKE呀!!! 明明係我起既!!
有d斜路斜到仆街係有人鐘意試卡車上,爆左機睇人直播同見到其他人d卡車位簡直夾硬嚟

你太心急

我爆機前d npc已有75%已經5星🙈
我都係卡車上斜到仆街嘅人
其實直上無咩野
但一轉彎或者撞石之後就出事
屌我啲滑索起到去門口都係得幾百like
最高like 座橋都係得9千幾

p.s. 總like 數3x萬
我全個地圖只係見到一條人地起嘅滑索起到門口

應該係隻 game set左會 random 再大量刪減其他 player起嘅嘢
我都間中有見人起到去門口
但更多係見人起喺啲唔等使嘅位例如山谷底淨係或者喺山頂但淨係面向到一邊

總之就係起啲淨係for一條線而唔係for network
屌佢啲石明明好細都會卡住
個d我會即刻del

阻住我試位
唔阻我都會留低以防他日需要
雪地d暗石真係好鳩
條路明明睇唔到但會撞埋去
上緊斜果陣卡一卡就會sir返落山

btw卡車上雪山唔算係夾硬黎
因為有幾個限時任你唔用卡車根本冇可能做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞