‎[PS4限時獨佔]Death Stranding《死亡擱淺》集中討論區(8)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
卡車撞到碎石即刻變紙造
條軚又冼到仆街

有次揸36到某個中心交貨
落親斜入去我都收哂油
由佢自己慢慢溜落去部機到落車
有次阿Sam戲癮發作跳咗車
貨爛撚哂即刻屌老母
我試過響 Waypoint North 揸貨車,由北面山口出番公路。
中間有個位勁窄僅僅夠架車過。

咁揸過咁多次都好放心地俾油去,點知突然 boom 一聲,然後見到有個 Porter 響我面前飛出去成十米

個心情係
仆街咩事! > 仆街佢會唔會死左!> 唔怕啦火葬場好近
全撚部撞車黨嚟屌佢老母

殺咗人掉係啲中心到
就俾DieHard Man打嚟屌鳩我
之後就話屍體焚化部幫我處理咗扣我Likes
我即刻屌老母
你班屍體焚化部唔撚使做呀On99
唔好咁啦,全美國肯做野果兩個一個叫 Igor 另一個揸車佬連名都冇。
兩個都一開波就死鳩埋。

淨番果啲一係就痴撚左線做 MULE,一係就真係痴撚左線行老蓮咁遠送「一件」貨。

呢個世界設定左做送貨嘅都冇乜邊個正常
唔會,你d裝備會低lv d姐
可能一開始推故事飛得太快
而家爆機解成就返去東面d路覺得好新奇
我係講緊隻怪有血染響身果時可以用實彈都扣到血如果再用血彈會唔會有加成
呢個係咪都市傳說?
有人話用血類野扔到佢上色就可以用實彈,我試過但係完全唔扣。結果都係老老實實用番血彈。
有冇人知最後喺山姆冥灘嗰到要跑幾多次至肯完
每跑兩次跑到累亞美利就出現一次講經
聽到我瞓著咗
鋪路鋪到懷疑人生
上左色用實彈一定扣到
提示有寫係扣最多
玩落唔係好feel到
大把On9嘢:
起完滑索個下佢自轉打跌我背脊啲貨
係載具隔離揮幾十下拳先上到車
食屎啦叫佢地
公路都起埋俾佢地直入燒屍
根本就冇藉口
Btw 成隻game最勁嘅武器應該係絆繩槍
有冇人中左小島隻簽名黃鴨
冇用過
對人戰一槍一件
啲步槍啲準星飄到
屌, 乜咁勁, 爆機都冇用

步槍本身係飄, 但連射過癮

尋晚只係玩左少少....係山結市配送中心東邊橙區, 拎左幾千陶瓷注入
南邊橙區其中一個要幾千既舖路機...都未撚舖到...
之後頂唔順, 去山結市拎D素材去填左山結市對開第2, 第3段先...
平時都好少會直接拎, 通常都係打返黎先注入..
但見果度金屬, 陶瓷一直都係差1000...索性填左先...
唔使搞好好似0 PROCESS....出面果個仲要成7 8千陶瓷
尋晚發現我有一碌俾人升級左做LV2, 有5千幾LIKE, 已經係最多
我諗之後都會升級某D位做LV2, 慳返D BANDWIDTH
不過好多時都係因為地理問題用唔足....本身LV1都好少用足300M...
其實係咪有真結局...
EP15個名, 加埋TIMELINE...搞到我懷疑100%後會有真結局.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞