‎[PS4限時獨佔]Death Stranding《死亡擱淺》集中討論區(8)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
Zipline 好難 wor,唔通飛到半路落地、派 like 然後再飛過咩
咁又係
同埋始終每個人既路線都唔同, 有可能我果個搞到人飛錯方向
我得閒果陣真係會
我最盡都係過橋落車派 like
你個人都要行開
我懷疑佢郁過d位 無理由起d鳩位有7萬幾like
痴撚線點樣可以多到咁
好想知係邊,係咪湖上面斷橋附近
FIFA UT用緊你張Road to the final
究竟係咪分批交就唔會有ss 有幾次太多貨要用飛索走兩轉分批都係a 明明一定快過渣車一次過交
第二章最後主線有段石路又有BT.... 應唔應該開車過去?

爆左車的話在第三章要幾耐先有設計圖?
嗰段路係開可以開車過, 但需要啲技巧先做到, 初時用腳行方便啲
去到石路前棄車路上? 定一開始就用腳行?
演化生物學家好難升星
4張單升得嗰半粒星
一路跑上去都唔係用太多時間
通常呢段路我都會清咗隻BT佢,等佢唔駛落雨行順啲
佢唔難啦,山結同有1,2個大站都要成7千幾個like先升到
下... 點清?

我之前比人拉左兩次入黑油已經嚇到癩屎
睇人片行下停下,眼人形BT在半空就掉血彈
你開咗血炸彈未? 開咗就入bt區,等佢拉跌你引隻魷魚出黎,跟住扔死佢
剛拎左.....

姐係打完魷魚就唔會有黑人仔?

可唔可以咁諗?
渣車去到石路前落車行前DD撞BT,
殺左完魷魚上返車就沿途無阻?
過一陣都會生返啲BT出黎,可以趁清空咗段時間再多啲單
我係咁做,有時我帶埋貨做,就搵嗰位旆低貨再打
同埋打完魷魚可以拎結晶,for你之後中部地圖用
一陣姐係幾多時間左右?如果只係講第二章尾果段石路,清一次夠未?

如果只求過主線係咪清BT當開路快高縮下縮下?

黑人仔用一粒彈就得,魷魚要幾大火力先得?
有得睇要幾多like先升到?
唔記得有幾耐
我覺得係快啲,但之前上網睇人speedrun係用double jump黎過BT區,仲快
睇你玩咩難度,easy 就1 pack 血炸,hard要用3pack到
冇架,只不過我升完大概記得5星時有幾多like
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞