‎[PS4限時獨佔]Death Stranding《死亡擱淺》集中討論區(8)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
手殘玩Very easy ja

想追故,但係好驚BT區

之前兩次就咁直跑都係比BT捉到入黑油
very easy 都好似係1 pack內搞得掂
呢個石區好難跑,同埋你未拎到中部啲裝備就應該跑唔過呢啲BT, 但你而家唔儲下啲水晶,到你去中部可能會有啲辛苦我認為je
架車留在上一個站好定帶埋去?
我怕在車區舞唔掂架車卡死.....
咁咪唔好揸, 留架車係港結中轉站先
你真係驚架車爆就衝主線去湖結升3星先, 之後你會有機會返黎東部的
Very easy 打獅子好似兩個手榴彈就搞掂
係? 我係扔完1粒血炸後,就用步槍射死就算
開頭未有步槍都兩下掉死佢算
果段石區路要打幾多隻魷魚?
石區得一隻
比魷魚收皮會有乜嘢後果?
嗰位會有虛爆從而有深坑, 有巴打話經過遊戲時間48小時會復完
但LOAD SAVE就可以解決問題
姐係虛爆完仲有得load返save?
會係咩時間的save? 隻game唔係自動save ga咩.......

(其實我鳩up咁耐都未起步係因為仲行緊街.... 希望有生之年玩得完隻game)
巴打不如開下嗰設定MENU 再揀存檔睇下就知隻GAME幾時會幫你SAVE,慢慢玩, 唔急, 都係睇下你被編去邊個SERVER而隨機抽其他玩家建築物俾你
Server係次次入game唔同定內定無得轉
據巴哈啲人講係根你一開波填生日黎分類, 跟住再以random同埋你手動揀布橋鏈嘅玩家俾啲建築物你
潛水可以直接搵黑色既自己load and save
唔好搵有線果個自己 回歸左就爆
我仲要拎住一大堆貨 飛左兩下發覺中間斷左
原來石區北DD有條車行到的路
魷魚3血彈KO
拎左80個LoL了
玩夠各25個 即全100個就唔玩
較返Normal升速度任去60就唔再送貨
下一步就係晶片
白金就完了
要睇佢啲email
有冇瞓覺?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞