‎[PS4限時獨佔]Death Stranding《死亡擱淺》集中討論區(8)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
有冇確實地點,我都想順路
終於的起心肝爆埋佢
隨身帶至少2個最好3個PCC LV2 起zip line
camp 門口可以起一個, 越方便近CAMP越好
出trip 中途要留意高山, 起定zip line 駁住, 可以用map 畫低幾個 300m range 既中途界限
中途啲zip line 一定要插高位
駁zip line 時用得盡300M故然好, 但過到百5米都收貨
唔好驚拆自己同人地zip line, 你會越起越好
起左zip line 之後雪地就好易架喇
同埋要打左全地型骨架出黎先 會舒服好多
唔該巴打
劇透
屌,唔小心坐電單車撞左落隻bt到出左個大坑,有無得填番佢
其實唔係睇由驢人果邊黎既訊號,
而係你一入圈, 會有第一個訊號係黃色訊號柱向驢人方向,
呢個訊息好弱, 只係好快咁閃一閃, 但唔難留意,
係呢個時間就要即係向驢人方向射一次R1,
有時會因為驢人既距離而有時間差, 但有7~8成都可以成功反制
隻game係咪喺自已房先有得聽歌,出左郊外無得聽
開始升級啲滑索去lv2 減頻寬
唔夠起呀
有啲位真係減到一個
lucy’s report #5 點拎

送到2046 都等唔到585單係山結出,屌
淨係可以不停清山結任
唔方便嘅用bots 清
方便嘅人手清

遲早會出585
黃色波一掃過自己就按R1

或者睇YouTube 見到跳起都得
其實我多數取回任都係空身去清場先返轉頭接任
我都唔係次次negate 到
收左二手啱啱開始玩
想問下D基本送貨任務係唔係做極都有?
打到去發電廠同配送中心個邊
來回交任行到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞