香港新片資訊交流 / 戲院會員優惠全攻略 #13

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
UA 唔係黃黄地咩
不過d policy 西
Don't Worry, He Won't Get Far on Foot (酒過漫畫人生)
女神撞正基OL
Emma (EMMA:上流貴族)
Little Joe (極樂品種)

呢個周末應該睇呢4套
我都諗住睇Little Joe同Emma 等左好耐
百記會上返cgs版的mad max fury road
名威重有大把倉底貨未出
有whiplash夠殺
CC影迷感謝祭 🎁快閃優惠第2️⃣擊.
🔔銅鑼灣Cinema City JP🎦【全天候票價$38】
🙌🏻為左令大家繼續以筍價睇好戲,由5月15日起喺Cinema City JP特大銀幕睇戲只需$38!任何時間,任何日子都用得!今次就算單拖睇戲都唔怕啦!
.
💡優惠期:2020年5月15日起

網上預售🔗:https://rb.gy/xax2a6 ========================
**長者首場$20優惠維持不變
**2D atmos、3D、3D atmos及因片長加價之電影需補回差價
**與發行商有特別協議之指定電影除外
**此優惠不能與其他優惠同時使用
**Cinema City保留以上優惠之最終決定權

#優惠係唔會停 #特大銀幕睇戲係唔同啲 #等緊你地嚟俾我摵飛尾 #38蚊平過食餐飯
紅色
戲院真係冇得避
等緊golden scene 開戲院
話說藝術中心有冇咩問題 想去睇高先三寶
位窄
幕細
睇電視咁
位窄幕細 戲院界劏房
MCL全線抽起唔上
應該係新映要求唔做半價或買一送一之類嘅優惠
百老匯、英皇同其他細戲院收回正常價
UA同嘉禾仍未賣飛
🎉🎉🎉🎉🎉🎉瘋狂片單,親民票價🎉🎉🎉🎉🎉🎉
召喚電影狂迷📣📣嘉禾院線即將帶嚟多部賣座好戲重登大銀幕,每部票價一律$30‼️你無睇錯我都無講錯,真係劃一$30🔥

🎬🎬🎬【好想瘋狂睇港產片】🎬🎬🎬
主打經典港產片,頭炮係上咗神枱嘅愛情經典《十二夜》❗️

🎬🎬🎬【好想睇多次】系列🎬🎬🎬
將多部賣座外語片帶返大銀幕!首周有《挑戰者1號》、《起跑線》、《蜘蛛俠:強勢回歸》、《蜘蛛俠:決戰千里》‼️
🔹部份電影備有D-BOX效果選擇,而D-BOX狂迷價劃一$50🤩

🎟聽日開始賣飛!
呢兩個系列會定期更新片單😍戲迷記得mon住呀~
🔹上述系列不適用於「會員半價優惠碼」及「買戲飛送$20」兩項優惠

#好想瘋狂睇港產片 #好想睇多次 #ghcinemas
講真, 挑戰者一號我肯俾錢入場睇多次架
$50 dbox
無左
但係會重映4k數碼修復的聲光伴我飛 (海上鋼琴師)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞