香港新片資訊交流 / 戲院會員優惠全攻略 #13

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
好想重新上映titanic
未係戲院睇過
你去開邊間多就個間啦
可摸耳上返阿凡達IMAX3D 版
當年去咗個垃圾院(旺百5院)睇3d
Mad max la
巴倫紐平又點
睇睇下會有老鼠
之前入場試過有隻老鼠跌咗喺影院門口
d職員就咁執左就算
入面個銀幕又唔岩size
投影岀又黎唔岩size
少左d邊位
淨係得個平字
依間垃圾狗都唔屌
比多10銀去凱都好過
仲記得係上年暑假去睇
喺2院門口位跌咗隻落嚟
開頭我仲以為係模型
仆街之後原來識郁
嚇到沖撚左入去戲院
自此永久唔去巴倫紐
之前星影匯個coming soon明明有數碼暴龍
而家又冇咗
仲諗住45蚊坐得舒服睇呢套

其他院好多半價
▶︎Cinema City◀︎
-至5月14日,票房購買正價戲票買一送一
🎬MCL院線:MCL德福、Festival Grand Cinema、康怡戲院、STAR CINEMA、MCL 新都城戲院、MOVIE TOWN - 新城市廣場、MCL 粉嶺戲院 - 逸峯廣場、MCL 海怡戲院、皇室戲院、MCL 長沙灣戲院

🎬嘉禾院線:the sky(奧海城)、StagE(屯門市廣場)、嘉禾黃埔、嘉禾V Walk、嘉禾粉嶺、嘉禾啟德

🎬百老匯院線:百老匯旺角、百老匯荃灣、百老匯葵芳、百老匯嘉湖、百老匯荷里活、B+ cinema apm、MOViE MOViE Cityplaza、MY CINEMA YOHO MALL、PREMIERE ELEMENTS

🎬Cinema City:Candy Park by Cinema City(愉景新城)、Cinema City朗豪坊、Cinema City柴灣、Cinema City Victoria

🎬UA院線:K11 Art House、UA Cine Moko、UA Megabox、UA 青衣城、UA 東薈城、UA 淘大

🎬英皇院線:英皇戲院 - 屯門新都商場、英皇戲院 - 馬鞍山新港城、英皇戲院 - 荃新天地

🎬新寶院線:凱都戲院、總統戲院、新寶戲院
🎬CGV Cinemas D2 Place
🎬寶石戲院
🎬影藝戲院
🎬元朗戲院
🎬巴黎倫敦紐約米蘭戲院
🎬澳門大會堂

連強國人也比低分

台灣唔上戲院 直上VOD 都似乎知咩事
擺左一年而家先上
唔知名威想點
見到新映Facebook有
但我好肯定前兩日喺星影匯coming soon見過數碼暴龍
所以先覺得奇怪
臨時唔上
大象席地而坐

16/5 2:00pm
20/5 7:30pm

Premiere Elements

UA 炒番D 冷飯出黎
全部都係自己發行
仲要選片質素參差
罪迷宮 高低戀就好睇

Hunger Game ........well 😹
我想睇刺激1995
有邊間院線係黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞