香港新片資訊交流 / 戲院會員優惠全攻略 #13

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
想知點一般?
UA 不嬲柒開
以前UA曾經都係機場imax度播interstellar, gravity,入座率都唔錯
我都係早幾日買之嘛
唔緊要啦巴打遲D睇發條橙補返
如果有nolan 片imax 我應該都會再睇
導演有好概念 但停留係表面冇深入探討 靠角色把口傳達中心思想
不過畫面色調幾靚 可以入場睇
metroplex個新app都幾垃圾
21/5 上奇哥套”冰血殺機...
但我岩岩發現原來HBO on demand已經有得睇
18年出品
百記知道影迷想睇咩
想睇mad max 1990 野蠻女友 熱帶雨 灼人秘密
希望今次武漢肺炎可以帶起香港戲院重映舊戲嘅熱潮
bc Sunday 6月

一百萬零一夜
美味情書
起跑線
男生女身

btw 如果之後bc Sunday都擺係PE同埋平日夜晚8點幾播就好
【加場‼️ 】📣📣海運戲院「細味經典Something Timeless」系列嘅《2001太空漫遊》同《危險人物》首場都圓滿結束,好多觀眾話喺超巨幕睇特別有氣氛,為咗畀更多戲迷入場朝聖,我哋決定加!場!!!

以下場次會於5月19日(二)下午3時起,於嘉禾院線網站及手機應用程式開售🎟😎老套都要講,真係真係好多謝咁多位戲迷支持♥

🎥《2001太空漫遊》經典重映(加場):
日期:2020年6月5日(五)
時間:晚上7時45分
地點:海運戲院超巨幕

🎥《危險人物》25周年重映(加場):
日期:2020年6月6日(六)
時間:下午4時30分
地點:海運戲院超巨幕
多謝馬Sir 解答
台灣有今敏4k修復版上
睇到AKIRA之前full house就知呢個時勢
咩片種都好 經典重映 大銀幕先吸引到人
原來咁耐之前
唔係bc又唔係星期日嘅bc Sunday
火口的二人
有人好唔鐘意
我自己就幾buy
買左飛睇 我最親愛的
華納都有Post
百老匯有share
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞