[親生仔] Google Pixel 討論區 (33)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
如果有人簽收就唔洗驚,一般要D時間先可以入庫。但最多48小時
近排買左apexel嘅5 in 1 hd lens kit, 都可以,2x telephoto lens週邊冇虛化,但moment我冇試過比較唔到

moment好貴成千銀
B&H+BNS 27落單27寄
BNS岩岩終於海外入庫
我同你應該同一批,停左係TROUTDALE 唔郁
一係自己換,一係攞去ssp/先達啦,但ifixit話3a算易整,你可以望下
少少貴,但其實換機買過個case,又可以繼續用
最大問題係自己唔鍾意用case
我都係同你一樣諗法,但我都唔用case, 咁姐係裝鏡先裝case

但佢官網個two lens kit唔知點解個價錢同checkout嗰時唔同
我同你諗法一樣,即係去旅行先裝case
貴啲同平啲?
貴啲佢揀嘅時候唔知~150,但checkout嘅時候係貴左

https://www.shopapexel.com/products/apexel-10x-macro-lens-for-dual-lens-single-lens-iphone-pixel-samsung-galaxy-smartphones

我而家買左呢個,見youtube有人review過,啲片都幾清,你睇下啱唔啱
今日 pixel update , 3rd party launcher 可以用 gesture navigation
睇下先
https://youtu.be/Z_B1S_54XQo

睇過佢條片好似都ok
之前喺amazon買啲10 in 1中晒伏super res zoom仲清過嗰啲垃圾lens
我仲衰
係CHICAGO, IL
Departed FedEx location 之後停左
下 我仲係Scheduled delivery:Wednesday 12/04/2019 by end of day 冇改到

啱啱 bns 拎機
巴打快手過我
係公司隔離
過去拎唔駛5分鐘
我揀左屋企附近,諗住就算夜晚到,都有得攞
pixel4 系列係咪未有dec update
甩油問題我都有 我係燈xl 角位都有個小位甩左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞