[親生仔] Google Pixel 討論區 (33)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
之前pixel 4出pixel 3做過幾次discount, 細機做到三千二到,而個原價只會係啱啱出先係但你驚所謂水貨中伏都可以自己喺amazon買嘅,但而家就難搞啲
我諗水貨都唔會中伏既 咁我一陣就去買
巴打,都係啦,check機前check盒先,睇下黐住嗰條野開封左未,google好似係兩邊都有,之後搣開,咁假野嘅機會應該唔大嘅

可以點做,我應該當收到未
3A XL 有冇mon 貼推介?
犀牛
香港邊度有得買?要出福仁?
直接係台灣訂
喊出來 Fedex delay
正 上星期訂 今個星期到。
犀牛貼好唔好用
部機應該今日收到
好想即刻用
我27號買左到依加都未 ship

email 佢又唔覆我

尋日再email,佢覆左段咁嘅野比我

Thank you for contacting Google Support.

I understand that you wish to know about the order status.

As I have checked the case is already escalated by the last agent to our dedicated shipping team.

You'll receive an followup email from our shipping team.

Thanks!
Lisa
The Google Support Team
屌,買到就贏咗la,難為我比人cut尻咗我3次單,而家變返正價
佢一日未 ship 都可以cut 尻我單
好唔慣個face unlock
但方唔方便先
我個人覺得方便,但係如果有得俾你揀返指紋就更好
我暫時到呢一刻都係覺得fingerprint好同方便d
始終pixel4香港無motion sense
下下都要禁一下mon或者power制 着左佢mon先face unlock到
禁一下Mon 夠唔夠靈敏,希望唔好好似pixel 2 個double tap咁廢
反應都快既
有無人用比卡超wallpaper
唔係喎,佢個face id起枱拎上黎係自動著mon

唔洗篤mon or power 制
等佢自動着 時快時慢
個人認為幾快,拎上黎就face id 1秒內unlock
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞