[親生仔] Google Pixel 討論區 (33)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
正常 不嬲個mon用電最多。
thz
我開動態個隻 唔會常開90hz
問左,下水星期二出
即依排都冇出過貨?
我 4XL 冇野
想問由u11+轉過去pixel 4xl,有無方便方法可以搬晒所有app過去
插c to c線?
想問下香港係唔係用唔到p4個motion sense?
師兄 我都係用緊u11+ 係諗住換Pixel 4 XL你用落有冇大分別
我等緊機到期待中
其實u11+唔係差嘅。。。尤其舊電幾好
不過殘咗順便換返親生仔都好,仆街htc仲未有android update
我都就用左2年 其實仲好順 電量都幾好
但之前用開Nexus 都係親生仔好
屌 same,我u11+之前都係nexus不過nexus倒水電

所以我打算u11+做後備機
我用Nexus 6 因為係Motorola 死忠
有啲想買Moto Razr 2019
hi bro,想問Myus收左件後大約幾耐會通知我?
我見Email show已有人簽收左,大約17個鐘前,但我而家Check Myus account未見到有資料俾我安排送貨
個Email係B&H嗰邊通知我
我係5x
你對比下兩個個stat先再揀~
咁相機都係好重要 而Moto Razr 2019係輸哂 但真係好型
我都係HTC轉親生仔

HTC其實真係幾好用 可惜親中香港又收皮
其實hoc 佢搞返好android update 就得
不過會已轉
呢度有冇人整左soli 同 香港用VOLTE 既magisk mod 求分享
佢以前係九龍行維修果時真係勁好 依家批左俾代理做
佢話太忙,先寄後轉status喎
黃店就原諒佢啦
即係其實寄左但未update status? 巴打幾時入庫?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞