[親生仔] Google Pixel 討論區 (33)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
其實3號都已經係咁,過曬預期時間送到就會咁樣
但4號佢送到Portland嘅郵局寄,尋日7點PST出去送
我都唔知有冇收到,我估真係放咗街邊一晚
同Amazon cs講過幾次改instructions,佢都係叫我打俾usps,但果陣人哋都寫收到件貨
連app都講到咁,refund啦
其實佢出到呢個option比你
我覺得都應該唔會比到貨你
其實3號都已經係咁,過曬預期時間送到就會咁樣
但4號佢送到Portland嘅郵局寄,尋日7點PST出去送
我都唔知有冇收到,我估真係放咗街邊一晚
同Amazon cs講過幾次改instructions,佢都係叫我打俾usps,但果陣人哋都仲未收到件貨
有冇人都係咁
除咗犀牛牌
仲有咩鋼化膜好用
買犀牛膠膜路過,
方便就直接落黃金買塊貼落去
用B&S係咪會俾人cancel order ?
black Friday 買咗4XL本身話11/12出貨無啦啦俾人cancel 咗order
而家冇咗$200 discount
Google Store 咳你單係好平常嘅事
好唔開心,冇咗$1000幾discount
等左犀牛盾一星期,終於送到
淨貼定連殼
淨貼
岩岩入左倉 等緊送去香港
趕唔切拎 $200 優惠
張貼好似唔係玻璃貼?? 防唔防到花架
而家得個盾
有記錯得3h硬度
一粒沙好似都7h
不過都寫明防摔
pixel 2換完電又可以再戰幾年
或者等下年pixel 5真係有大進步同埋廣角鏡先買
自己換?
轉唔轉Nova launcher好
張貼送送下送到Portland rending
Google store 重未出機,咩玩法
部Pixel 3A 早到咗半個禮拜
但想問吓lock screen之後點樣熄咗依個長開畫面
Display 設定較極都整唔走佢
感動既係,你隊尋日已經出貨!兩個禮拜到!
Display, Advanced, Lock screen display, 唔好開 Always on

點解冇
Google search 好似係Android 10 update嘅bug?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞