開心速遞(327)

1001 回覆
8 Like 15 Dislike
上次去扮新抱都拿埋玩具去
攬住訓落床我哋可以自行ff好多野
其實可以寫到好多野 接龍班人點對佢
快過綠帽有b應該俾二太迫去取經
既然冇人試過大肚寫下接龍點對大肚婆
之後話佢哋生咗可能俾佢哋申請home office嗰啲
可以反應到現實對大肚婆情況
kai叔可能會俾大肚婆餐阿水食
花生三友可以有唔同反應 或者羨慕 活著笑啊龔要做老襯 或者笑佢哋未結婚搞出人命
威龍女子組會争住做契媽
熊家會諗住幫個b改名或者諗之後喺熊家住定搬去apartment度 威仔可能會幫佢哋換過間大啲嘅屋
妹豬treegun可能會有cls安胎方法
真係可以好多野寫
編劇寫得呢啲一定有後著
諗住可以享有短暫同居生活點知要出trip仲要湊老爺好av劇情
之前綠水都好似係咁唔想再來多次
龔水結婚唔急得 慢慢來啦
總之最緊要唔好大結局先BBQ式幾pair人一齊結婚就得
其實接龍雖然多cp
但真正可以唸結婚都係得仁菲和龔水
其他大部分cp都有耐未到這個階段
綠水果次係阿水入左醫院被二太表妹和三太扯出去做show
Max頂唔順話阿水係未婚妻先迫到佢兩個走
唔好啦 我唔鍾意啲大龍鳳好轟動出生入死嘅求婚嘅劇情,好似做畀人睇咁
我鍾意好似韓劇《請回答1994》,兩個人好溫馨咁喺間房求婚,淨係屬於兩個人嘅 moment
如無意外龔水仲有好多時間拍拖嘅
龔水咁多獨有嘢
初雪求婚又得
密室求婚亦得
我信龔水嘅求婚一定非一般
唔好啦啩
我唔想睇女
掉啲女去拍三日兩夜飲食節目學是學非未算
寧願睇啲識做戲嘅
其實最大問題係而家阿水似乎真係唔想嫁住,佢意識到照顧埋賤精老豆真係一個好大嘅責任,可能要多啲心理準備先,另外賤精又係好有計劃嘅人,如果冇乜外力影響佢嘅話,真係要起碼一年後先有得諗...
而家咁嘅環境劇情上keep唔keep到佢哋個勢真係有啲懷疑,終始拖得太耐又唔得高質嘅話真係可能會淡,編劇對於一齊咗嘅cp似乎又真係爭咁啲功力,不過都希望佢哋個勢頂到咁耐嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞