開心速遞(327)

1001 回覆
8 Like 15 Dislike
德哥哥容儀
陳生妹豬(不過段婚姻危危地
二三太雖然有個太字但肯定無註冊
二太好似話喺長島酒店擺咗個酒會咋
依家有埋四太真係好似賭王
真係可以做到老可能處境差唔多
套劇未開始就已經結左婚唔計啦
如果唔係咪仲有二太三太要計
不過暫時最近談婚論嫁嘅應該都只係得仁菲...
應該係阿水同賤精先啦,孝順仔趁個老豆未呆得晒好快啲生個孫仔俾佢抱下,照計個無定向癡呆唔會有得好番咁神奇啩...
如果計有註冊二三太都唔係呀
仁菲離過婚未唔記得
冇離到
個病要唔要繼續惡化落去都係編劇寫啫
好似534咁冇啦啦好醒教個仔追女都得
係癲一巴冚落去人哋度都得
如果真係結嗰日希望正正常常記得啊仔
好似280走嗰陣咁就夠 或者534都好
376回水嗰集都好正常
連日子都清楚講到
希望到龔水結婚嗰日可以講得啱阿水嗰名係Mary
好似無離到
不過401 402仲要再求婚即係佢兩個都無當自己結過婚
可能唔再講直接新抱仔
我覺得熊家來講似係大家姐和潮生結先 (唔計仁菲)
但我覺得潮善已經過咗想要名份嘅階段,似係拍一世拖
搵個藉口姐,照計快極都要下年後半年先有機會,不過話佢兩個有意外要快啲結相信都好多人會贊成
自從初三之後我就諗潮善會係奉子承婚
安仔多個細佬會呷醋但又好錫佢嘅劇情
搞出人命
我覺得睇大家姐想點
如果佢覺得為左阿武而唔簽字拍一世拖我覺得潮生應該ok
即使大家姐真係要結都唔會大搞,應該最多請親人食餐飯咁
我覺得反而龔水唔會囉
奉子成婚應該寫落安Bon
反正德哥哥和容儀有曬經驗
最衰之前愛之初體驗果集寫死左
成日上apartment煮飯仔wor
煮完唔想走好正常
反正啊龔成日話送翻屋企都係得個送冇拍出來
最好唔係奉子成婚 覺得為個仔先結婚無咁真愛
不過結婚之前可以嚟一集食詐糊嘅劇情
仲好有情趣玩埋玩具添
Agger,所以龔水應該都係最循序漸進嘅求婚結婚嗰隻
詐糊我好似龔水post都有FF過
最好佢拍埋詐糊前要做嘅事啦 啲啲都好
當睇完德哥哥同Rebecca嘅VRFF咩都有可能
咁用最傳統果隻有意外入廠跟住求婚都得嘅...如果想快嘅話,不過好似仲老土,咁唯有等下...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞