[戰火重開] 巴塞隆拿球迷討論區 (185)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
P到成個碧咸咁

中間幅圖以為係RJ

中間個張真係好似碧咸
P到成個碧咸咁

中間幅圖以為係RJ

中間個張真係好似碧咸

之前有個角度同托子一樣樣
P到成個碧咸咁

me美斯b是貢靚仔牙

好正

Me too

次次見到你兩個就覺得係同一個人

咁你見到umtiti同艾巴係咪又覺得同一個閘黎

you見到左同右味是一樣

左右刀未識分就笑人 迷仔ho ball g持u撚狗

痴埋去弱智迷,好低汁

You刀係低汁會然 咪以為改左名就唔係辣殺先得架
Thanks!

我去搵吓邊度有球員版試吓size,再上官網訂!

我覺得今年件衫最靚!希望有機會著去魯營朝聖!

今個月去ok?

我都好想去

Me too

去台灣做狗奶台狗碌賓周算柒數啦你

佢做緊狗啦

Me too

次次見到你兩個就覺得係同一個人

咁你見到umtiti同艾巴係咪又覺得同一個閘黎

you見到左同右味是一樣

左右刀未識分就笑人 迷仔ho ball g持u撚狗

痴埋去弱智迷,好低汁

You刀係低汁會然 咪以為改左名就唔係辣殺先得架

個名本身就叫辣殺
P到成個碧咸咁

邊張似

痴埋去弱智迷,好低汁

駁唔到

You成日想撚迷仔 想靠迷仔刷存在感咪仲低汁
聽日終於有得睇美斯b踢波

咁有錢都係用iPhone se
聽日終於有得睇美斯b踢波

唔係華為黎咖咩

華為黎
Hernandez Hernande will be the referee of the next clasico
Hernandez Hernande will be the referee of the next clasico

點都豬咖啦

巴狗又豬

點都豬咖啦

疤狗有冇黑哨都豬架啦 又想賴
原來今個星期垃圾疤又準備失分

有幾時唔係

有幾時唔係

出我又然

有幾時唔係

出我又然

You坐後備好啲
衣架煮意粉
老野又入兩粒
老野又入兩粒

以為退休了
衣架煮意粉

靚仔咪得lor
巴塞週一客場完勝格蘭納達,拿傑迪的遠射迫使對手射入一個烏龍球,但西班牙電視臺拍到了拿傑迪與巴西中場安祖斯彭利拿發生衝突的鏡頭,拿傑迪爆粗口辱駡了對手。

這一幕出現在比賽的第77分鐘,拿傑迪與安祖斯彭利拿發生衝突,球證拉特雷警告了克羅地亞中場,這讓拿傑迪失去了冷靜,他不停地辱駡安祖斯彭利拿,「滾去踢西乙吧,降班吧!降班吧!」格蘭納達目前以19分排名西甲倒數第二,的確有可能下賽季降至西乙,然而,安祖斯彭利拿很難在下賽季繼續留在格蘭納達。在被租借到格蘭納達期間,安祖斯彭利拿的成長非常迅速,這得到了曼聯的賞識。

在接受曼聯網站採訪時,安祖斯彭利拿表示,「曼聯的人信任我,這非常好,我一直感覺到他們在觀察我。對我來說,這是非常重要的。我沒覺得在被租借出去的時候很孤獨,我的感覺很好。我仍然感覺到我是曼聯的一份子,我在這裡好好踢球,但我仍然是曼聯球員。他們有時候會給我發短信,問問我的情況。當我意識到一旦我有出色表現就會得到曼聯的關注,知道他們在觀察著我的時候,我感到很高興。」
巴塞週一客場完勝格蘭納達,拿傑迪的遠射迫使對手射入一個烏龍球,但西班牙電視臺拍到了拿傑迪與巴西中場安祖斯彭利拿發生衝突的鏡頭,拿傑迪爆粗口辱駡了對手。

這一幕出現在比賽的第77分鐘,拿傑迪與安祖斯彭利拿發生衝突,球證拉特雷警告了克羅地亞中場,這讓拿傑迪失去了冷靜,他不停地辱駡安祖斯彭利拿,「滾去踢西乙吧,降班吧!降班吧!」格蘭納達目前以19分排名西甲倒數第二,的確有可能下賽季降至西乙,然而,安祖斯彭利拿很難在下賽季繼續留在格蘭納達。在被租借到格蘭納達期間,安祖斯彭利拿的成長非常迅速,這得到了曼聯的賞識。

在接受曼聯網站採訪時,安祖斯彭利拿表示,「曼聯的人信任我,這非常好,我一直感覺到他們在觀察我。對我來說,這是非常重要的。我沒覺得在被租借出去的時候很孤獨,我的感覺很好。我仍然感覺到我是曼聯的一份子,我在這裡好好踢球,但我仍然是曼聯球員。他們有時候會給我發短信,問問我的情況。當我意識到一旦我有出色表現就會得到曼聯的關注,知道他們在觀察著我的時候,我感到很高興。」

魔性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞