[戰火重開] 巴塞隆拿球迷討論區 (185)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
痴線煙都有咁多人迷 想離開連登了

together?

有咩app上舊登好

m版

together?

有咩app上舊登好

m版

有用下個app 好撚廢
一早講左煙條辣殺要走🤗🤔

Agger

In messi we trust

兩個球證個報告晨早話左無聽到美斯屌佢,係FIFA歷史第一次自動走去停人,大把報紙佬都知FIFA報復巴塞1月無去佢個頒獎禮

together?

有咩app上舊登好

m版

重投牙joe懷抱

唔見YOU既

together?

有咩app上舊登好

m版

重投牙joe懷抱

唔見YOU既

m版試左一日刀吾duck牙

together?

有咩app上舊登好

m版

有用下個app 好撚廢

YOU AN狗定IOS狗,有咩好介紹先

together?

有咩app上舊登好

m版

重投牙joe懷抱

唔見YOU既

m版試左一日刀吾duck牙

好辣殺牙

together?

有咩app上舊登好

m版

有用下個app 好撚廢

iOS 我都唔知 只係癈都照用

together?

有咩app上舊登好

m版

有用下個app 好撚廢

iOS 我都唔知 只係癈都照用

貢矛野鳥 me an狗幾順
對祖無Busi應該都係馬斯防中

會唔會343 羅白

都得
不過馬斯點都正選

對住dybala出馬斯跟實好啲

驚佢比人爆死

防中位都冇乜人可揀
拉仔防守冇馬斯咁好
而且作客守多
唔知會唔會又343

會唔會343 羅白

都得
不過馬斯點都正選

驚佢比人爆死

防中位都冇乜人可揀
拉仔防守冇馬斯咁好
而且作客守多
唔知會唔會又343

無busi更加要343

會唔會343 羅白

都得
不過馬斯點都正選

驚佢比人爆死

防中位都冇乜人可揀
拉仔防守冇馬斯咁好
而且作客守多
唔知會唔會又343

無busi更加要343

Agger 冇busi再433就變冇中場

會唔會343 羅白

都得
不過馬斯點都正選

驚佢比人爆死

防中位都冇乜人可揀
拉仔防守冇馬斯咁好
而且作客守多
唔知會唔會又343

343 加咪撚出Ag
索性打3防中啦
馬斯,拉b,蘿白,前面小白美斯一左一右,mk so9前鋒
森保利續完約 又係咁話想教美斯 想點

未續約
If Barca win either La Liga or Champions League this season, then the club would replace Luis Enrique with Unzue. Or else Valverde. [MARCA]
If Barca win either La Liga or Champions League this season, then the club would replace Luis Enrique with Unzue. Or else Valverde. [MARCA]

有啲質疑Unzue 能力

有啲質疑Unzue 能力

未急到要今季之內換囉
睇埋安蛇343先

未續約

返國家隊教美斯
Samper (on loan at Granada): "I’m learning what it’s like to play outside of Barcelona. Paco Jemez convinced me and he only lasted 4 games."

"What I want is to stay at Barca, it’s my dream since I was little, I rejected offers because I wanted to be at Barcelona."

"My dream's to arrive to Bara's 1st team squad. It’s impossible not to think of Barca when I saw Busquets couldn’t play few games."

"I am a big cule & what i want is to play there. If I could've, I'd have stayed but in the end it happened & I couldn’t do anything"

"Getting a place in Bara squad? If Unzue stays, I know him already. The important thing will be to have a good pre-season." [cope]
聽日dse好驚
聽日dse好驚

一齊下年再重考
聽日dse好驚

聽日小學interview有咩要留意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞