[戰火重開] 巴塞隆拿球迷討論區 (185)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
洗幾百萬回購迪路番黎後備出黎爆下人好過,又型棍

睇黎deulofeu大機會啲

唔好啦,佢一定唔岩踢巴

Yes 唔番對佢前途好啲

唔想佢翻黎坐

睇完蘿白頭埃豬,覺得好sad😔

好幸福

女朋友唔買野

好幸福

女朋友唔買野

where have girl

好幸福

女朋友唔買野

應該係話自己去到好悶呀?

好幸福

女朋友唔買野

男人通病

好幸福

女朋友唔買野

男人通病

幾條女咪唔悶囉

好幸福

女朋友唔買野

Yes
爆佢真係得個扭字咋喎
傳射走位都
仲吹到佢勁過古天樂
雖然古天樂今年係廢
爆佢真係得個扭字咋喎
傳射走位都
仲吹到佢勁過古天樂
雖然古天樂今年係廢

咁一定冇可能勁過古仔 但佢肯坐後備既話,我覺得會好過什麼艾卡沙
爆佢真係得個扭字咋喎
傳射走位都
仲吹到佢勁過古天樂
雖然古天樂今年係廢

咁一定冇可能勁過古仔 但佢肯坐後備既話,我覺得會好過什麼艾卡沙

巴塞呢家根本唔需要呢類型球員
要買後備前鋒不如買個高佬做plan b好過啦
巴塞呢家係買就要買最好,一係就索性唔好買升青訓好過
但升都唔係升呢個位既人啦,中場先係關鍵
爆佢真係得個扭字咋喎
傳射走位都
仲吹到佢勁過古天樂
雖然古天樂今年係廢

回收samper
升Alena
爆佢真係得個扭字咋喎
傳射走位都
仲吹到佢勁過古天樂
雖然古天樂今年係廢

回收samper
升Alena

Alena 留多b team一年la 太早升佢做乜 又咁多人
agger especially midfielders
巴塞女足同Juvenil A一樣入歐聯4強

https://www.youtube.com/watch?v=a6Dyap1wlh8
爆佢真係得個扭字咋喎
傳射走位都
仲吹到佢勁過古天樂
雖然古天樂今年係廢

回收samper
升Alena

Alena 留多b team一年la 太早升佢做乜 又咁多人

太急升驚浪費左佢 青訓方面今季升palencia收翻samper munir先啦
中堅位就升marlon 如果可以巴查回家就好了
高佬plan b根本係ff
咁耐以黎只係試過伊巴一個高佬
我諗佢地從來無諗過高佬plan b依樣野

其實你要高佬plan b搵中堅上去囉 人地拉膠kroos出招都入唔少啦 碧基後上都勁架 係隊波唔肯用姐 佢打得上你地又屌

其實你要高佬plan b搵中堅上去囉 人地拉膠kroos出招都入唔少啦 碧基後上都勁架 係隊波唔肯用姐 佢打得上你地又屌

買馬昆奴斯返黎 pk 做支點 plan b

馬昆奴斯返黎 pk 做支點 plan b

依條友吹大左又貴又成日擺疤狗上枱,不了
爆佢真係得個扭字咋喎
傳射走位都
仲吹到佢勁過古天樂
雖然古天樂今年係廢

回收samper
升Alena

太急升驚浪費左佢 青訓方面今季升palencia收翻samper munir先啦

Agger Marlon should also be promoted
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞