AirPods Pro 討論區 (6) - Feedback 2B588 ANC

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
絲打係邊間訂,我去黃金對面果間問,佢齋話"無貨"、"無得訂"同"唔清楚",係咪因為我有柄所以唔鬼理我...我都係用1010...
未必關耳機事,我覺得iOS 13問題,自從佢多左功能叫分享音訊之後冇好過
我有柄
都多巴打祝我好運收埋等到聖誕正日比個驚喜佢
本身都唔覺降噪弱左
點知搭巴士就feel到幾明顯弱左
幾時先比人自己set強弱anc
我係機場個間訂架,荃灣個間都有得訂,你都係用1010既話可以打去171010,私人助理熱線幫你聯絡屋企附近個間門市
巴打都有同樣問題?
一黎料果陣D聲仲疾過以前公開試考LISTENING
我day 2去apple store試係好勁 不過本身indoor又唔可以作準
之前用Xs Max iOS 12用AirPods 2/Powerbeats Pro兩者擁有H1晶片都冇事
換左Pro Max依家行13.2.3用AirPods Pro就間唔中疾下疾下,要暫停首歌/重新連線先解決到,雖然唔係成日有呢個情況
同埋士多本身冇乜連續性既低頻噪音,現場試完10個9個都會比錢,點知就中晒伏
BTW 光復AirPods Pro
希望遲下新FIRMWARE可解決,咁聽歌法都幾冇癮
我同佢講係用唔到1個鐘就冇電,當然吹大d,但佢只係求其check下,試都冇試就話airpod冇得整,只有同我成隻換
啱啱去apple store試左FW588開左ANC唔播歌我諗隔到七成現場聲
室内不能作準,出到街/搭車你就知咩事,或者你未試過舊ver.就唔知係有幾大分別
唔知apple會唔會出返個選舉比user自己set
真係好明顯嘅分別
本身可以隔走晒Office嘅冷氣聲
依家開咗anc都仲聽到少少
apple store揀送貨有冇得cut單?棍極都冇分分鐘等一個月仲快
原來可以預留,我問完冇貨就走. 今晚去一轉先
一日未寄出都cut得
我原來都係禁郵寄 十一月中禁要十二月頭先有
之後見原來咁易棍 就cut單轉棍 即拎
唔該晒巴打,下個禮拜去換
新入手我個人幾滿意,方便同配合程度比其他wireless高幾班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞