AirPods Pro 討論區 (6) - Feedback 2B588 ANC

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
屌啦其實有無得棍架,幾日呢段時間都無
沙田同廣東道都出左十秒
屌你頭先廣東道有
禁去比錢個下又冇左
我棍到沙田啦
原本見到尖沙咀 我方便啲但俾唔到錢 唔夠其他人黎
再load沙田有就擇沙田
一樣
岩岩我見尖沙咀,沙田,ifc都有十幾秒可以棍,不過好快就無左
呢個時間係咪唔洗再f5 睇有無
屌,有無掍得咁撚快
原價賣兩隻 可以一齊 6點一齊IFC拎
t.me/ohio55
check tg
Sent check tg
棍到今日係咪聽日先拎都得架?
Email佢有講幾號之前可以拎
Walk in係咪無咩機會買到?
想問下有冇人平時齋聽歌就無問題,但一打機+播歌D聲就會斷下斷下?
你係邊部機?iOS幾?
呢幾日次次準時棍都棍唔到,不過琴日去1010訂完,今日就打比我話到貨各位巴絲可以試下
絲打好波呀
你男朋友等您送AirPods Pro好耐啦
唔係淨係音質問題
係對於成個ios果種高度配合,通話,聲音操作等
而且我拎耳機意味住我要拎多部dap
簡直係十級麻煩
再者係街你幾靚聲都未必聽得足,所以d貴耳機都放屋企用了
airpod pro煲下佢其實出來d聲都唔算失禮
另有巴打講起機身條坑
其實用棉花棒清理下就會乾淨返晒
你電死咗意思係成隻用唔到定倒水電
宜家係13.2.3
對上果2個正式版version都有同樣問題,諗住AIRPODS/IOS更新完會冇事,但都係咁
已經RESET左幾次AIRPODS
呢排唔知做乜鬼買太多耳機
AirPods 1/2/Pro、Powerbeats Pro,連Solo Pro都買埋
搞到依家反撲歸真想拎返DAP出嚟駁Solo Pro Fing歌
不過部DAP已經係考古級限量真紅VentureCraft Typhoon R627,Solo Pro冇撚埋3.5mm,又要課金買Lightning to 3.5mm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞