AirPods Pro 討論區 (6) - Feedback 2B588 ANC

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
當你對耳機聽到20%先叉,放入盒充扣20%
以前既airpods1都係扣12%
之前未用完AirPods 今日第一次用 想問下正路係咪一開蓋就會自動connect? 唔洗㩒任何制?
我次次都要禁入藍牙手動connect
你去靜嘅環境聽earpod咁
錄音有問題 好嚴重影響我用
冇理由要我打字呀屌
明明AirPods 冇咁既問題
應該700蚊左右級數 我斷估
我有隻um pro 30 同im50
Um Pro 30 動鐵 中高頻清到無得比 樂器分離 bass 量一般
AirPods Pro 啲聲好似好遠咁 樂器唔算話好清 bass 量唔錯 啱啱好 啱聽pop song
IM50 印象中較朦 bass 重
用到咁麻煩...
如果有AW嘅人咪冇得熄BT
高手
唔同性質
果種方便方便到我願意放棄音質
用左AirPod pro後對ve5同vx冇再拎過出街
Same here 實在唔想再連兩條線
俾我揀 我點都係揀拎對Airpods Pro 出街
你地Whatsapp 錄音work唔work?
正常係同有線earbuds一樣
戴上耳就用到,唔使㩒掣
有無巴打放左入盒仔 兩隻其中一隻叉唔到電?
第二次發生呢個問題
呢個理由會肯換咩
有隻一代下個月尾過保電開始倒水
如果呢個理由得我都想換
又冇棍
希望快啲有更新雖然未試過之前有幾勁
但係都唔想有無開到個分別都不大
琴日先買588苦主
琴日全日都無,今日唔通又係咁
未去到有開無開都無分別
本身544,琴晚拎去叉完電,今朝開變左0B880. 但聽落感覺冋544差唔多。
有無人試過?
我都係咁
好麻煩
啱啱棍到兩隻Airpod pro
想問而家walk-in係咪唔會有貨?要博apple store放貨之後留貨即日拎?

本身用緊aviot te-d01d 琴日一用隻右耳死左 救唔返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞