[ONCE] TWICE 討論區(176)空白期繼續賣腎 日本場繼續大發 & 12.4MAMA 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
32 Like 8 Dislike

lm

已睇哂成集中字 戴耳機估字果part係最好笑 金多賢 成集整體黎講冇預期中咁好笑 TWICE份量都幾少 但如果鍾意JYP就會覺得好睇
應該冇咁快開新 我估要8 9月先有4巡
Bibimbap果下 第一次見佢咁惡 估唔到會係用呢個方向做效果而唔係搞笑 忽然諗起好似係優私生揀男友理想型果段 d成員話覺得佢會對男朋友惡 賢賢鏡頭下有時應該有較惡嘅一面

btw 認哥收視大約6.9% 係今年第3
睇返1巡encore同2巡 係爭成11個月
2巡冇encore 但一直日巡
而今次最後係韓國encore
所以應該準備cb 抖下 89月咁上下先再開
唔係太密
咁唔知有冇fanmmeet
即係你估係encore完 cb?
無言跟住做手勢話pass 嬲到野都唔講
係 應該3月中至尾或4月cb 亦估計會正規2
所以再推斷repackage 6 7月咁上下
佢哋都要啲時間休息下
今年真係好唔掂
今日彩又缺席con

日單亦好可能2 3月出 配合返東蛋有碟賣嘅傳統
俞大神 咁如果真係8,9月4巡 跟以往經驗 大概幾時會公佈
官方公布一向遲
倒不如等下d場地booking有冇料爆仲好
係今次咁特別早成4個月公布encore

上面都係我估啫 係按照返過往JYP做法推斷
只係主要我覺得冇乜可能5月就新一巡 隔得太快
邊有咁多人睇
以往官方公佈係早幾多 一兩個月?
1,2巡果陣有冇場地料爆 我未飯唔知
太耐我都記得

最初係大概早2個月咁上下
家下越嚟越遲
Fm都唔知有冇一個月
係上年好早知會1020高麗大搞fm 但官方一直唔講
我呢個真心唔知 始終89月係我估 可能會更早 可能更遲
家下只知道巡到3月頭
但日本會幾時再巡過又唔知 話唔定東蛋個日再宣布
上年bdz 就係公布蛋巡
家下3巡日本場又公布東蛋

我只會建議你5月唔好請
開4巡機會好低
男團都唔會咁樣巡
淆咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞