[ONCE] TWICE 討論區(176)空白期繼續賣腎 日本場繼續大發 & 12.4MAMA 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
32 Like 8 Dislike
唔係有V,佢地都未必留到咁多fans
其實拍團綜時間並唔長囉! 之前嗰啲都係三至五日。 不過直接收益係細或負數。 係睇佢哋願唔願意花呢個promotional cost
旅行團綜成本係比較貴
但係我完全唔mind (其實好想) 佢哋拍啲遊戲團綜, 自己members玩遊戲比賽, 我覺得都會好好睇。
以前有多好多綜藝節目俾idol
而家年代都唔同啦好多團都定期用v同fans溝通
同埋佢地一出道已經咁做,已經係成個追星過程既一部份,真係cut一頭半個月唔開會好唔慣
https://twitter.com/misayeon/status/1208354940055425024

TWICE 'Likey' is now trending in Korea after it was played on the episode of Amazing Saturday today
@JYPETWICE

Naver:
#3 TWICE Likey
#5 Likey
#6 TWICE Likey

Melon:
#1-3 Likey/TWICE Likey
#9 liky (mispelled)

犀利
無話唔重要,不過今次都唔洗佢地上係人地播佢地啲歌
驚人的星期六好似播親咩歌都會帶上trending
大概係啲人即刻search 歌詞
基本上每一次都係咁
吹水v對我嚟講係極重要 睇到佢地貼地 真實嘅一面 互相嘅友誼 應該係了解佢哋嘅最好途徑
比起上節目,我更鐘意佢地9個圍內9up同玩
節目係得idol room, rm, 認哥好上
佢地上節目作狀d成日要扮可愛,又放唔開
得佢地9個玩正好多
Momo just went on TWICE chat and said the interesting content that Nayeon mentioned will be uploaded tomorrow 😌

#TWICE  #트와이스 

屌 又俾人呃
我都覺呢三個最正 但RM好難有機會
idol room我始終係覺得鄭亨敦堅好笑+主持得好 同埋同佢地熟所以放得開 idol room 好多環節都好有新意好破格但又好睇
認哥就主要有希澈同李秀根帶下 都叫比較放得開 同埋幾鍾意d環節
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞