[ONCE] TWICE 討論區(176)空白期繼續賣腎 日本場繼續大發 & 12.4MAMA 五大訴求 缺一不可

1001 回覆
32 Like 8 Dislike
今日 JYP 生日
Leader Park Update lG
好cute
December~
點解我會諗起多賢
金毛?
Momo個樣堅驚
我諗Mina私底下有d公主脾氣
繼續帶領JYPE走花路
三歲比佢一喝就即刻企左起身
佢真係唔似最大個個
冇個種feel
https://www.dcard.tw/f/entertainer/p/232662671?cid=D68458A9-B0CE-4950-BE05-A1B6851EE8ED
今日咁啱睇完哩篇
平時係三歲 特殊情況先變返做個可靠既大家姐
https://www.youtube.com/watch?v=Q68LRK-lHZM
仲鼓勵豆去唱

三歲喺特殊情況真係比到好大支持比團隊
Namo最新個v好正好好笑 有英字啦 三歲有唔少表情包 d懷疑/唔信momo d樣好笑到 三歲d笑聲真係好正好有感染力

喺個v有人留言話想睇reality show 三歲話佢哋有keep promise叫佢俾d耐性等下 即喺拍左啦? 唔會只係美巡個documentary掛我估
佢地話youtube果個好正經,唔似係大家想睇果個style另外拍啦

飯上佢哋越耐 越發覺自己真喺好鐘意林娜璉
健談 調皮 好鐘意笑嘅性格真喺好正
Namo呢個組合勁好睇
佢性格真係同一般女idol唔同
應該真人秀同documentary都有拍 或者起碼有schedule準備拍
Documentary果個我都好期待 想睇佢哋認真準備con/做音樂嘅一面 超難得有呢d機會
由準備開始去到美巡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞