[I/A]Brawl Stars 荒野亂鬥 (16)Line新Skin登場!?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
護盾同加速都有用 通常踢波用護盾都唔錯
brown係咪confirm 150 gem?
盾比較萬用
Speed for siege or heist
岩岩世界賽?
社群盃啊
尋日打完單人唔記得睇佢地團體打乘點

咁都可以出cheat
咁呢隻Game一向都係漏動百出
個brawls stat可以翻睇晒你成個Acc既Record
啲mm又錯鳩晒
今次係離譜啲 比賽前扮唔小心換位睇人出咩角色
搞乜柒電競啊 最基本公平都未做到
mm到依家都冇諗過改,對上一次改mm已經係幾個月前,仲有個連線問題,成日都紅WiFi,無論用data定屋企wifi 都冇用

至於比賽其實唔係supercell 搞,但係佢哋應該可以做好啲
佢有解釋點解改唔到 話有啲情況 你同fd玩 個fd勁嘅 但係用超低盃嘅角 咁點配人比你?
世界盃 dr.hk都red wifi企咗係到 又係冇補償笑死
唔講比賽

而家無論用 data 定 wifi
夜晚 7 點開始就會開始 lag 機 lag 到 12 點
有無人都係咁
Same
差8石先150,唔知趕唔趕到熊大
其實世界盃點解無用private server
所以咪就係搞得差 兒戲
嗶嗶點先打得好?
打第一下我已經預好左時間先衝埋對手到
但第二三就經常未打到已經比人殺左
有sp未?
幫推
未,而家lv 4
唔識玩所以唔多用
唔同情況有唔同打法,如果係bibi 有信心打贏果啲對手同有擊退蓄力就盡量打佢埋牆,然後趁機打埋第二三下

如果係有信心但係自己未蓄完氣就要睇清楚對手點行,佢行前你就退後,佢退後你就行前,咁就可以打到晒三下

如果係冇信心果堆,好似係bull, shelly, 有蓄氣就hit &run ,等蓄完氣再打,冇蓄氣就直接走,唔好企定比人秒
唔該巴打
我會試下
呢隻其中一隻冇sp係難玩d
成隻game最憎用tara 明明係神話角色 但好難用 近戰又唔壓倒性 最多打到低血角 遠戰又冇乜力 最衰係跑得慢 最好用就係執雞 或者玩duo啲on9敵人癡埋一齊 tara完全唔獨當一面 大技難儲 事實係間中用佢會有意外收穫 但機率細 最多話踢波叫好啲 但好多角色踢波又得 showdown又得我未升10lv 但sp1好on9隻野 少血到
神角都屌
波Gem都op 一儲到大你話晒事
Nova esport一隻tara打到世界冠軍
其他人點睇我反而覺得gem同波某啲場係適合tara玩 因為對面容易企埋一齊 但佢招大儲到唔代表玩曬 只要對面高手 其實企開啲 你tara有大又唔捨得放 對面仲op 如果講有大就op係因為可以反制對面 咁gene夠可以拉拎石拎波個人 leon可以偷襲 shelly可以冷卻人 鷹可以定人 酒樽可以鎖大部分範圍等等 但呢堆角色玩showdown都好好 事實係tara有大當然好 但相比其他角 佢招大難儲太多 分分鐘jessie兩次大佢先儲得一次

至於你話世界冠軍 我單純覺得tara難用 一樣有人用得好 其實隻隻角都有人用到op啦 我都唔高杯 28隻角全部500杯以上 但只係比較所有角 我覺得tara整體唔夠好 而我自己最鐘意用牛同gene
咁講嚟講去咪又係技術問題 關隻角咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞