[I/A]Brawl Stars 荒野亂鬥 (16)Line新Skin登場!?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我覺得係心態問題 我呢啲業餘玩家作為觀眾會覺得佢哋打到去世界賽已經好好 贏輸都唔係好緊要 但係佢哋專業咁多 其實衝出世界之後可能都會想更進一步掛 所以先大家會有啲情緒 覺得咁樣完結佢哋嘅世界賽旅程好唔抵咁樣
怪隊友真係首要比賽過程唔可以出現

只會增加隊友壓力
係,一隊就係輸就成隊一齊輸
贏都唔會一個打得好而贏
齊上齊落
係 比你屌完我即刻怯怯地 打得仲差
31細箱+2個key箱+ 1個超級寶箱
一隻角色都抽唔到...................
sandy我都係早一兩個禮拜前先抽中
應該大大話話都開咗超過100個箱
算少啦師兄

我之前試過2xx 都唔中
好你少少,我Sandy大約200個細先抽中
嗰下咩都抽唔到既失落感真係唔講得笑
如果係我 我諗我會衝動del game
我legendary已經去到0.1526 咁算唔算好耐冇抽到我差烏鴉同Sandy
你試過一日中兩次好野就知咩叫有借有還,你時晨未到者
試下唔好儲箱
除左買double key打event外冇試過多過10個箱
其實我唔信嗰個機率既 我純粹覺得係運既問題
但你講完我又睇下我個機率 神話0.2640.....咁係咪好快會抽到
唔係話儲左一次過開機率會易升啲咩
我都覺得機率冇意思 不過你0.2640代表超耐冇抽到...
唔好啊
上次我儲左20個箱,開第二個就抽到法蘭克,跟住我就冇再開,因為我深信唔會出第二隻
(但留返下次開都係一隻都冇)
我係手痕on9玩家
sandy都係得1個箱鳩開就中
要中就中架啦 比d信心鳩開
我諗大約開左50-60個箱到囉相比上面其他人既經歷已經算少
可能我記錯 但明明我已經有幾個月冇開到角色 大概8月到依家 大約220細箱同幾個大箱
唉我都打算之後鳩開,儲完幾十個箱,最後乜都冇真係心都碎埋
嘩 會唔會係爭越少角色就越難抽架
睇運我隻隻都細箱出
聽日一定會好天既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞