[I/A]Brawl Stars 荒野亂鬥 (16)Line新Skin登場!?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
大哥 呢隻逆轉角黎㗎
有大技真係一個救全家
你咁講有邊隻角唔係技術問題 咁隻隻都一樣啦 我只係想表達tara難用你自己舉世界冠軍做例子想表達有人技術op就代表隻角冇問題 我就係反駁唔係想討論技術問題 而係角色本身適合咩場同設定

姐係我舉例大隻佬單挑大媽好容易輸 你唔通又話技術問題咩 我只係表達tara唔多可以克制的對手同模式
佢招大逆天 難儲好合理

而近兩次都開始有buff個普攻
成隻game最憎用tara 明明係神話角色 但好難用 近戰又唔壓倒性 最多打到低血角 遠戰又冇乜力 最衰係跑得慢 最好用就係執雞 或者玩duo啲on9敵人癡埋一齊 tara完全唔獨當一面 大技難儲 事實係間中用佢會有意外收穫 但機率細 最多話踢波叫好啲 但好多角色踢波又得 showdown又得我未升10lv 但sp1好on9隻野 少血到
神角都屌
波Gem都op 一儲到大你話晒事
Nova esport一隻tara打到世界冠軍
其他人點睇我反而覺得gem同波某啲場係適合tara玩 因為對面容易企埋一齊 但佢招大儲到唔代表玩曬 只要對面高手 其實企開啲 你tara有大又唔捨得放 對面仲op 如果講有大就op係因為可以反制對面 咁gene夠可以拉拎石拎波個人 leon可以偷襲 shelly可以冷卻人 鷹可以定人 酒樽可以鎖大部分範圍等等 但呢堆角色玩showdown都好好 事實係tara有大當然好 但相比其他角 佢招大難儲太多 分分鐘jessie兩次大佢先儲得一次

至於你話世界冠軍 我單純覺得tara難用 一樣有人用得好 其實隻隻角都有人用到op啦 我都唔高杯 28隻角全部500杯以上 但只係比較所有角 我覺得tara整體唔夠好 而我自己最鐘意用牛同gene

呢個係最大問題

高手場唔多走埋一齊,有時你開埋大殺到1隻都要開
我認同佢係逆轉角 有大技係可以救全家呀 我冇唔認同佢優勢 我係解釋佢比較難有優勢 相對佢缺點我覺得比較多姐
原來buff緊話曬佢都神話角 你覺唔覺佢可以再高攻啲
我都只想同你講Tara唔係特別難用
大技基本上要儲到都唔難 成隻角色嘅setting都勁
要講難用嘅 Mortis DynaMike技術成份仲高
不過你都算新新地 玩高啲打多啲高端33先會明
可能我未玩到你講果個位啦 咩叫高端33唔識 btw如果有興趣可以一齊玩下?
即係你會遇到啲高手

打下架仔 打下新加坡仔 香港都好多高手
Heal團嘅 hkband嘅 咁你先會進步
Tara 踢波真係神角,可以一打三,絕技又可以爆牆,比絕技吸緊又唔可以接波,令到隊友射波冇難度,防守爆發力強,有絕技又可以令對手掉波

前提係招絕技放岩位
就算你冇信心吸多過一件
Autoaim單殺都勁啦
即係你條lane已經贏咗
見到大神現身

尋晚同你打咗好幾場
原來隻Penny你嚟 ok啊幾好波

話哂我果度最高盃果個
TARA最難係控彈藥,回彈太慢
對住薄血既對手要果斷埋d打
熊大入手
Sc好撚狗 咩包都唔撚出 逼人硬課石

我有喎,雖然得30石
三款得熊大同鴨靚
但唔識玩leon冇買
差5石,有6日時間應該刷到

btw,最後一次過放晒3隻出黎賣,咁之前一隻一隻咁限時做乜鳩
買左 大出血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞