[I/A]Brawl Stars 荒野亂鬥 (16)Line新Skin登場!?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
點做? 有證據?
第2rd要控制輸對面少少bolts最理想?
冇得控制 如果bolts數量好近 要讓
我睇到就完第二rd 見你地出robot我知已經閪咗
就剛剛打完街場就可以講呢樣嘢

第一rd 平手

第二rd 我係左下 唔出去搶 放比佢 可以望下啲bolts
我守完 呢rd 我下rd最少十幾bolts

第三rd 一下打爆佢對手
有心check就實check到 加上我地fd list見到冰晶成隊人個陣無online
個比賽要用身分證報名, 遲d台灣有得打個大比賽
佢用團友個AC打 到時咪睇佢班團友出黎獻醜
其實都係7~8lv
如果輪流死同坦做好d係有機會守到
我地之前打兩場siege都係贏頭兩波 輸第3波 darryl碌入去打base一波d時機唔好
頭2場我地守第3波係跌好少血, 但攻扣得人仲少血先輸
不過輸就輸, 都叫知道左siege點樣可以打好d
如果頭兩場係gem同ball我地應該打到人仆街
呢排有幾場個視覺掉轉左 我係由上攻落下面

係咪中左bug
真係冰晶嚟 冰晶好閪勁 出埋啲怪陣
佢之前正身已經贏左社群盃
宜家姐係幫人代打MMM想做9佢係可以的
點做? 有證據?
有心check就實check到 加上我地fd list見到冰晶成隊人個陣無online
個比賽要用身分證報名, 遲d台灣有得打個大比賽
佢用團友個AC打 到時咪睇佢班團友出黎獻醜

會唔會到時又棄賽呢招

上次冰晶明明入到但因為個帳有問題而家發悔氣玩代打算?

想睇佢打世界賽
可能你真係少咁樣打siege輸
我打pp場場打傻佬 贏頭兩rd後咁輸 就知咩事
經驗嚟嘅 下次會更好
佢代打得緊係收錢
同埋社群盃呢啲小賽事唔會check device
根本班人就心術不正
又係官方出問題?依兩個月紅WiFi 同斷線問題真係好嚴重
佢自己discord斷
我自己都試過用Ipad discord一disconnect咗重開都係聽唔到聲
哦Discord,咁真係單純黑仔
贏左都得幾錢千想知佢收幾多

佢不如正正經經打世界賽唔係仲多錢咩
電腦既dc斷?
算喇 啲小朋友諗嘢唔係我地理解到
我冇問清楚啊 總之成場都冇咗dc溝通
我最初接觸sc game 就好似睇佢打cr比賽,而家應該大個d掛
屌,我開始玩倒轉勝率高d點算
又4點了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞