[I/A]Brawl Stars 荒野亂鬥 (16)Line新Skin登場!?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

Leon - 傳說角色
移動速度可比美Crow,以射出四片葉攻擊,攻擊力高,射程遠而集中,攻擊力會根據距離而不同,越近越高,但儲彈速度慢。
超級技能:隱身7秒,可視於敵人2格範圍內
能力之星:使用超級攻擊時提升移動速度

Gene - 神話
輔助形角色,攻擊時射出魔焰,如沒擊中物件即分裂成數個小魔焰散射。
超級技能:拉敵人於自身前,躲在牆後的敵人也能拉,但拉的過程中會破壞經過的牆。
能力之星:回復身邊隊友血量,每秒300血,自身無效

Carl - 超級稀有
單發角色,以飛出斧頭攻擊,可一擊擊中多名敵人數次,收回後才可再次攻擊,斧頭飛回的位置根據角色的位置改變。
超級技能:自身快速旋轉,同時高速移動,維持(未知)秒。
能力之星:使用超級技能時,旋轉速度提升

Rosa- 稀有

坦類角色 有star power入咗草基本上同任何人隻揪都無敵
普通攻擊 - 大地石拳:羅莎連續打出數記出神入化的重拳!
超級技能 - 藤蔓護甲:披上堅韌的植物護甲後,羅莎所受到的傷害降低80%
能力之星 - 綠茵療癒:羅莎躲在草叢中時能恢復生命值

Seige mode 機甲模式
收集零件,召喚機械人,攻擊對手基地。

玩法:
零件會隨機出現在地圖中間位置,取得後數秒零件便會飛入基地。每波最先收集得最多零件的隊伍可召喚機器人幫助,每一粒零件相等於機器人等級1, 30粒即等級30。最先打爆對方基地為之勝利。地圖內虛線代表已方及敵方防線,敵人進入防線,基地便會攻擊,傷害十分高。
模式時限:2分30秒

極推薦角色:Bibi,Rosa
1001唔開Post
大佬

岩岩先見到原來爆左post,唔怪之乘日冇人覆
望住第一頁啲過晒時嘅資料 會唔會有人有興趣一齊更新返啲資料
打完世界賽之後垃圾韓仔大幅上升
冇有心有力既巴打
高端韓狗淨係用一個陣
Poco Rosa. darryl
我dllm
改咗啲 文字 留意唔到?
Siege嗰度
仲有一個位
睇圖以為冇野,要proofread
熊貓打左拿?

係公司唔敢打pp住
未打啊
頭先偷睇以為你打緊,原來打緊右上果關
留名屌你祖先
原來舊post 爆左
留名
lm
原來係我1001 sorry 各位巴打 無留意 我想問youtube個啲教改顏色名係咪用唔到 我跟住做都唔得既
依家內置有 唔洗改
明白 唔該哂
cls兩日開箱兩左3個sp出黎
好快有報應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞