[叛逃] 中國間諜向澳大利亞政府提供信息庫

404 回覆
673 Like 1 Dislike
萬人計劃

幾時到仲係英國個個司長 有人快手過你
“We sent some students to join the student association and they pretended to support Hong Kong independence,” Mr Wang said. “They found out information about those pro-independence activists … and made public all their personal data, their parents’ and family members’.”

He said he personally helped to organise the infamous kidnapping to the mainland of Causeway Bay Bookshop owner Lee Bo. Mr Wang says one of the aims of his intelligence work and the targeting of dissidents was to spread fear: “to make all troublemakers in Hong Kong terrified.”
五眼聯盟開始做野
睇戲咁睇,勁似Netflix 新嗰套韓劇VAGABOND咁
仆街政府
好爆下喎
雖然好多野大家都心裡有數
但始終都冇實質證據
竟然有人出黎指證
所以我就係話全部棄屍係特工做。 唔好再信 CCTV 中國已經有能力畫返套戲出嚟
好簡單
被完全洗腦嘅人好難做到間諜
做間諜一定會接觸好多對家嘅資訊
未被完全洗腦嘅人自然會反思值唔值得繼續 無心爱 得一把囗嘅国
加上佢哋嘅籌碼又極大
只不過一般放得出去做間諜嘅人 叛變嘅成本都會好高
所以當成本消失咗嘅時候
即係最後一個屋企人都病死咗嘅時候
可以話一定會叛變
不過係人都知平時係唔會放消息 甚至比佢番去做雙面間諜
只不過美國國會吹大雞先爆出嚟啫
佢爆左幾個澳州政治捐獻嘅銀行戶口,澳州啲奶共議員應該好快會被清算

唔好意思借黎一推
[緊急]推推推!倫敦手足出黎幫手
https://lih.kg/1746670
嘩美英澳一個禮拜每個國家整單大嘅
準備又有八國聯軍啦
美國選擇咗北韓,南韓投共
好危險
真係乜都比人起哂底
狗就可以揀人落手
但北韓都唔聽美帝之笛
所以簡啲無父無母多?
Btw呢彈都幾爆
反支核彈一浪接一浪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞