[叛逃] 中國間諜向澳大利亞政府提供信息庫

404 回覆
673 Like 1 Dislike
若要人不知 除非己莫為
王強:公司嘅創立,最初係為咗中共收集世界軍事情報,買賣世界先進武器,偷嘢先進軍事技術。公司嘅起步靠聶榮臻家族同葉劍英家族,為咗收集(通過偷嘢與幫襯)介紹軍事衛星與太空事業與及武器飛彈研究方面嘅情報,再匯總到中共軍方。

公司間諜人員仲成日受命中共高層利用喺港勢力鏟除政黨異己,並監視住啲派系鬥爭中嘅失敗者。我直接談判嘅就有最為出名嘅中共原國家副主席李源潮畀逼退單嘢。
澳洲保護到他嗎?
無錯
D網軍真係好撚煩
中國真係會威脅全世界所有國家, 點解其他國家唔能夠聯合一齊抵制佢?
地球上嘅邪惡組織。。。商人就係因為貪平,不停為對方增加資本。。。
你啱
王強:2018年嘅九合一選舉,我哋唔單止建立咗廿多萬個網絡賬號攻擊民進黨,仲成立好多粉絲團。我哋仲建立海陸空“三軍”全面攻擊台灣選舉。
空軍就係資助台灣網絡公司與媒體,僅媒體公司我哋就花咗十億人民幣。

陸軍就係通過金錢,組織大陸學生、香港學生、觀光團等對台灣學校進行統戰,等佢哋畀中共傾向當選嘅站台。
海軍就係直接畀候選人捐款,最典型嘅,透過好多海外捐款比台灣候選人韓國瑜,喺香港以海外名義捐款就有2000多萬人民幣。

我哋喺台灣九合一選舉嘅用上十分成功,結果國民黨大勝,國民黨邊有咁多錢?其實應該係我哋(中共統戰)獲得大勝。

面對2020年大選,中共願意不惜一切代價都唔畀蔡英文連任,至少都要喺輿論上,將台灣搞到亂。我哋知呢個難度好大,但向心夫人,佢哋都已經做咗大量嘅準備,佢要我喺5月28號去台灣配合佢打理佢哋摣手嘅台灣媒體與網絡情況,以去到中共希望對2020年台灣大選嘅控制度。
一早話有,問題是有幾多
首先要令人知道世界無咁大隻蛤乸隨街跳
幾時支爆
連登仲有鬼話同支共打be castle
真係大人打bb

好彩開發左無大台,兄弟爬山呢樣野應對
今年咪
新黨
旺中
白狼
吳思懷
邱毅
lm睇支爆
五億做學生宣傳
英領職員
你自己望下馬拉佬同大陸佬個條龍先啦,講緊連上訴係十年呀
新移民福利邊個話寬架大佬
104 weeks test 係最低消費喎
要多謝就多謝工黨係咁收難民,搞到而家條線收到勁緊
唔好諗住偷渡黎,會俾人掟去 PNG
多謝手足
王强:中共情报网对澳洲嘅渗透无处不在,远远超过咗澳洲情报局嘅想象。佢哋捉出个黄向墨,其实黄唔係大佬,佢都係要向香港嘅向心作汇报,几年前黄带一班澳洲商与政客去面见向心,或者为咗安全,最后改喺广州见面。
澳洲都有真正嘅大粒佬,佢目前隐身喺堪培拉,我有见过佢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞