[叛逃] 中國間諜向澳大利亞政府提供信息庫

404 回覆
673 Like 1 Dislike
終於等到有人爆料
Tui
「他證詞表明北京間諜是如何滲透香港民主運動」

泛民內有間諜?
王強:我喺5月14號收到嚟自組織安排嘅,從湖南國防科技大學情報中心寄出嘅名叫「王強」新中國護照(名、祖籍、出世日曬改咗),香港永久居民身分證,名叫「王剛」韓國護照,兼夾中國護照上已有法國簽證同出入境章。
韓國護照上都有出入境章,因為韓國護照到台灣同美國可免簽,而香港身份證方便我出入香港,呢一切都為即將到嚟嘅任務做準備。

當攞新護照時,就意味住王強呢個人喺世界上消失咗,冇退路。如果我5月28號唔按照指令去台灣,中共當局一定會置於我死地。

亞美利加 美利堅合眾國 都係美國
澳大利亞 澳洲聯邦 都係澳洲

全程同簡稱啫
老老竇竇
97前中文真係未聽過

澳大利亞
弗吉尼亞
迪拜
老撾

呢D支那音譯名詞

地理上澳洲就係澳洲, 政權至多用領導人/政黨-政府
澳大利亞政府97前真係未聽講過
Push
要不是....
有冇人發覺d核彈一粒一粒夾好晒時間去爆
早前例子有nba
會懷疑一切都有個plan
未到臨死一刻都唔會知身邊有幾多支那人為共匪做嘢
同意,專登用視像同郭文貴視像段片自編自導自演比人入
正常人唔會咁做
王強:我畀舉薦去上海嘅一間港資公司負責文化產業開發,其背景係總參嘅。跟住我去位於香港嘅大名鼎鼎嘅“中國創新”同“中國趨勢”,呢兩家公司係中國國防總參謀部所屬嘅中資公司,喺進入公司後,好快識咗公司總裁向心及其夫人,事關我以一技之長成日教授向心嘅夫人繪畫。我同佢哋夫婦嘅關系,越嚟越緊密。

向心其實唔係佢本名,佢畢業於南京理工大學,派到國務院鄒家華副首相擔任秘書一職,後安排到國防科工委負責軍事研究,佢枕住供職於國內大型情報機構,佢同夫人都系中共嘅高級特工。
“我們派了一些學生加入學生協會,他們假裝支持香港獨立。” “他們找到了有關那些真正支持獨立運動人士的資料……並公開了他們的所有個人數據,父母和家人的資料”
push
王強:比如香港某電視台嘅高管,其真實身分係中央軍委總參謀部嘅正師級軍職官員,佢直接受命於向心,主攻方向為打壓香港法輪功等活動,搜集關於港獨分子嘅動態。一個媒體年年可以由中共當局獲得五千萬人民幣嘅活動經費。當年中共軍方秘密對“銅鑼灣書店單嘢”展開做嘢,我就係其中向心與執行者之間嘅溝通員。

“中國創新”同“中國趨勢”通過其所設立嘅“中國教育基金會”以支持兩岸大陸與香港大學生為名,實際係發展其情報人員,並向學生宣傳中共政策,收集任何反共人員嘅情報。我係其中嘅實際執行者。比如公司旗下嘅中國科技教育基金會年年獲得中共嘅資助就有5億蚊,專項控制所有大學讀書嘅一切思想動態,以宣傳大陸對港嘅優渥政策。喺香港大學中進行情報工作嘅人員都歸屬於呢兩家公司。
早排都唔信
哩排咁撚多既
先黎大波樺,而家又一單哩單仲撚爆
我位藍腦袋娘親成日話:衰仔,你地比鬼佬洗哂腦啦,你以為美國好撚好咩
早兩日大波樺果單比左佢睇,今晚食飯比依單佢睇
滲透晒啦,唔係奶共咁簡
係中華人民共和國澳洲特别行政區
澳洲咁撚多小粉紅
佢會唔會有危險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞