[叛逃] 中國間諜向澳大利亞政府提供信息庫

404 回覆
673 Like 1 Dislike
梁乜乜同郭文貴傾過一次視像會議
呢條友係100%鬼
因為澳洲正在反共諜行動,支那匪諜想滲入澳洲選舉及政府,觸動到澳洲神經,呢件應該走投無路先投奔自由
推埋去台灣唔該!
好人一生平安 快广传!!

24号选举唔使理D黄丝,总之投建制嘅英雄记得盖章后在选票上写加油或支持,为建制派打打气! 还要多选几个建制! 确保全部入闸!
點解會去澳洲?
AUS已經被嚴重滲透,點會保護到佢??
push
應該係派鬼入去做獨派,之後再查部分真獨派既底
咁終於明點解侵要同金仔傾,同日本開南韓波,文在寅親共

派梁頌恆去痴住天琦...唔係梁點會之前無啦啦同郭文貴聯絡
https://www.theage.com.au/national/the-moment-a-chinese-spy-decided-to-defect-to-australia-20191122-p53d0x.html

- 老豆係福建幹部,大學major係oil painting, 因為教CIIL CEO嘅老婆畫畫上位
- CIIL 由解放軍創立,用嚟做情報收集同軍火買賣
- 利用學生間諜起"港獨份子"底,然後用唔同方法逼佢地收聲
- 香港同台灣好多媒體已被滲透
- CIIL直接同兩地黑社會有勾結,已經係自己人
- 台灣旺旺集團係key ally, 旗下媒體已被控制
- 蛇齋餅粽喺台灣一樣work
- 一直覺得自己只係為國家做嘢嘅愛國青年,直至國家畀假護照佢先開始覺得自己會變成好危險、冇身份嘅嘅間諜
- 星期一會有更多新料爆
嘩咁樣屈法你好有可疑
果然支共間諜從來都係真嘅
本民前係共諜咁你地嗌咩光復香港 又想釋放天琦
完全邏輯謬誤
佢話有人滲透入獨派唔係話獨派係共諜wor
他一直在玩命
澳洲未必保到佢
首先本土派係咪鬼 好難講
因為好多豬隊友
但無本土思潮就無今日香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞