[秒經]屯公做乜撚野呀又 (2)

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
放工當然由老龍塞起

觀塘道,老龍,屯公
258d 259d 62x嘅乘客

仲有汀九
坐足兩個半鐘

260x由永安塞到廟街

塞到揸26都攝唔到
放工當然由老龍塞起

彩虹橋呢
樓上班人塞車塞到痴哂線
天雨路滑
睇怕今日下半場深井例位又boom過
樓上班人塞車塞到痴哂線

塞車有補水怕咩
睇黎應該大約七日就開到一個新post 而家第四日都30幾版
天雨路滑
睇怕今日下半場深井例位又boom過

九成九九九
未到收工時間都已經派嗮彩,到收工時間唔知會點呢

反高潮暢通無阻,一腳踩入屯元天

26都可能得既

26都可能得既

係九東好難坐鐵番新西,俾條生路行下啦

26都可能得既

早D走係唯一出路
準備起步

26都可能得既

早D走係唯一出路

老龍荃灣方向
彩虹起
紅曬 紅曬 紅曬
老龍架壞車幾時先拖得走

其實前幾年大修屯門公路果陣就應該搞掂呢到,而家再要政府郁就唔知等幾耐

果陣就係深井上嚟d車投訴話出唔到右邊
然後on9政府走去加長條左虛右實
用下腦諗下都知屯公嘅車量多過深井上嚟啦
加長左實線,可以cut嘅位短左,全部車堆係果到,想唔塞都難

計我話呢,深井條路學埋轉車站咁
朝早繁忙時段變巴士專線
俾返條路屯公上嚟嘅車,成個問題就解決晒

深井巴士唔可以轉線咪直上汀九橋囉
咁去荃灣點算?

行麗城

咁如果出九龍呢?

麗城右轉沿海濱去迴旋處上荃灣路,果頭好似每朝都好多車,正路唔係辦法

利申:未行過

出九龍咪行汀九橋囉

咁點落長沙灣荔景美孚呀?
巴士唔洗去咩

朝早繁忙時段變巴士專線

咁去荃灣點算?

行麗城

咁如果出九龍呢?

麗城右轉沿海濱去迴旋處上荃灣路,果頭好似每朝都好多車,正路唔係辦法

出九龍咪行汀九橋囉

巴士唔洗去咩

美孚荔景就行麗城荃西迴旋處上喇
長沙灣可以行汀九
三幹過左老龍岀口後靠左
有得落翻欽洲街

其實前幾年大修屯門公路果陣就應該搞掂呢到,而家再要政府郁就唔知等幾耐

朝早繁忙時段變巴士專線

咁去荃灣點算?

行麗城

咁如果出九龍呢?

出九龍咪行汀九橋囉

巴士唔洗去咩

行汀九落返長沙灣去返轉頭咪得
準備收工,希望順順利利
放工當然由老龍塞起

觀塘道,老龍,屯公
258d 259d 62x嘅乘客

仲有汀九
坐足兩個半鐘

260x由永安塞到廟街

塞到揸26都攝唔到

頭先258d坐到仆街
觀塘落住雨出太陽
汀九龍尾行政大樓
汀九龍尾行政大樓

GOOGLE MAP睇汀九鮮紅 做乜鳩
今晚放工唔早返屋企嚕
汀九龍尾行政大樓

GOOGLE MAP睇汀九鮮紅 做乜鳩

一條濕滑嘅道路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞