[秒經]屯公做乜撚野呀又 (2)

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
其實有時係巴士上訓,訓到到站
唔想走,繼續訓,屋企都無咁好訓

巴打屋企好大壓力?

你唔覺巴士好訓咩?
個個都訓,又密封缺氧,其實好好訓

坐個地盤佬係你隔離試下

我覺得口臭既人仲恐怖過地盤佬
體臭持續散發 坐一陣會慣冇咁難頂
口臭隔一陣就幫你醒醒晨

主要唔係怕臭味,係佢地體型比較健碩會俾佢地逼左出去

我試過坐喺一個大肥佬隔離
佢嘅呼吸係有臭味
屯公今日暢順,但去到黃大仙,GG

黃大仙今朝8點前都已經比平日慢,但冇意外唔知做乜

所以由新界去九龍灣要過五關斬六將
1. 屯公
2. 大欖
3. 汀九
4. 龍翔道
5. 九龍灣

如果出油塘仲有boss打

加多條觀塘道

巴打屋企好大壓力?

你唔覺巴士好訓咩?

坐個地盤佬係你隔離試下

口臭隔一陣就幫你醒醒晨

佢嘅呼吸係有臭味

寧願企都唔坐肥佬/肥婆隔離
比肥婆以為你溝佢,不了

1. 屯公
2. 大欖
3. 汀九
4. 龍翔道
5. 九龍灣

今日炒紅橋

紅橋咪又係屯公
好想知道搭西鐵啲人係咩心態?
試完一日真心唔想再搭
差唔多嘅車費巴士有得坐,西鐵就迫到閪咁

要不是屯公啲炒車撚,真係狗也不搭閪鐵

邊到係差唔多既車費 差唔多既車程就有

過海搭巴士都係貴閪鐵廿令蚊一個月
我就揀舒服d

傻嘅先揀閪鐵過海
朝早屯公有巴士線根本冇得輸
好想知道搭西鐵啲人係咩心態?
試完一日真心唔想再搭
差唔多嘅車費巴士有得坐,西鐵就迫到閪咁

要不是屯公啲炒車撚,真係狗也不搭閪鐵

全月通平架,又搵定
係頭兩個站先有位坐

兆康邊有位

兆康緊係坐倒頭車啦
冇錢買市區樓,想搬入大西北,但日日睇到呢個post令我卻步
想問下大欖會唔會好少少,可行既話打算on9 d 搭西鐵去朗屏轉巴士避撚左條屯門公路

還我263M

汀九炒車條大欖咪一樣玩間封
分分鐘巴士行屯門公路仲快

1. 屯公
2. 大欖
3. 汀九
4. 龍翔道
5. 九龍灣

如果出油塘仲有boss打

加多條觀塘道

無敵迴旋處
想講近哩幾年繁忙時間屯門站上西鐵都已經爆爆地煲

朗屏,yoho, 沙埔,凹頭等d人入埋伙、到時迫埋站
到時仲勁

屌佢老味港共政府
一味係咁塞d人入黎
洪水橋又話要發展

屌你
到時西鐵天水圍都上唔撚到車

巴打屋企好大壓力?

你唔覺巴士好訓咩?

坐個地盤佬係你隔離試下

口臭隔一陣就幫你醒醒晨

佢嘅呼吸係有臭味

寧願企都唔坐肥佬/肥婆隔離
比肥婆以為你溝佢,不了

我嗰日坐960 早知上P車
最後我過左海 頂唔順 衝左落下層坐
想講近哩幾年繁忙時間屯門站上西鐵都已經爆爆地煲

朗屏,yoho, 沙埔,凹頭等d人入埋伙、到時迫埋站
到時仲勁

屌佢老味港共政府
一味係咁塞d人入黎
洪水橋又話要發展

屌你
到時西鐵天水圍都上唔撚到車

開埋屯門碼頭站連屯門站都上唔到車
不過唔行高速既58x 60x 67x 63x

葵涌道發生交通意外,導致交通大擠塞。下午4時許,一輛弱智人駕駛的私家車沿葵涌道往旺角方向行駛,至近長沙灣警署疑唔知乜撚野事失控炒欄,四輪朝天。受事件影響,葵涌道往旺角方向全線現已封閉,現場交通擠塞到仆街,車龍龍尾已到荔景港鐵站。

回流應該好撚多八公慢駛睇炒車
觀塘上邨巴
不過唔行高速既58x 60x 67x 63x

葵涌道發生交通意外,導致交通大擠塞。下午4時許,一輛弱智人駕駛的私家車沿葵涌道往旺角方向行駛,至近長沙灣警署疑唔知乜撚野事失控炒欄,四輪朝天。受事件影響,葵涌道往旺角方向全線現已封閉,現場交通擠塞到仆街,車龍龍尾已到荔景港鐵站。

回流應該好撚多八公慢駛睇炒車

巴打屋企好大壓力?

你唔覺巴士好訓咩?

喂屌你我覺wo
唔知點解我覺得巴士仲好訓過我張床啊
不過以前搭59a個陣笠頂帽,上屯公就訓到去碼頭就醒
而家轉左59M 訓唔到 唔知關唔關,多左個停係轉車站事

巴打屋企好大壓力?

你唔覺巴士好訓咩?

喂屌你我覺wo
唔知點解我覺得巴士仲好訓過我張床啊
不過以前搭59a個陣笠頂帽,上屯公就訓到去碼頭就醒
而家轉左59M 訓唔到 唔知關唔關,多左個停係轉車站事

多左個轉車站絕對關事!架車一停就好易醒
屌你老母啲車手幾時落地獄
今日順暢
各位早晨
預計今日汀九塞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞