[秒經]屯公做乜撚野呀又 (2)

1001 回覆
19 Like 0 Dislike

屌,我架63x呀
搭咗60x要兜入長沙灣呀撚屌

63x黎緊嫁啦

希望我地聽日有機會同一班車啦

懦夫

我係
依家我又塞撚咗喺荃灣路

殊途同歸

唔知你架60x定我63x快d出到去呢

屌你,剛到美孚
好撚彩今日遲左起身,兒家決定轉搭西鐵,各位戰友加油

你唔係淆呀ma

咪就係!叫你塞屯公又唔係叫你用腳行!

笑咗

你唔係淆呀ma

今日真投降 遲起身再加塞,咁蝕時間唔係辦法,俾我做縮頭烏龜一日啦

懦夫

我係
依家我又塞撚咗喺荃灣路

殊途同歸

屌你,剛到美孚

我壞疑我岩先架60x 同你60x 同車

懦夫

我係
依家我又塞撚咗喺荃灣路

殊途同歸

屌你,剛到美孚

正所謂千年修得同船渡 ,而我地

無事無幹塞公路

你唔係淆呀ma

今日真投降 遲起身再加塞,咁蝕時間唔係辦法,俾我做縮頭烏龜一日啦

請半日假食埋個早餐先喇

我係
依家我又塞撚咗喺荃灣路

殊途同歸

屌你,剛到美孚

無事無幹塞公路

我岩先你阻一阻你一陣係葵涌落左車
如果巴士多一倍班次,唔俾大西北啲炒車撚揸車,一定好好多

我係
依家我又塞撚咗喺荃灣路

殊途同歸

屌你,剛到美孚

無事無幹塞公路

我岩先你阻一阻你一陣係葵涌落左車

我淨係見到個呀叔咋喎
雖然番工唔會用到屯公 但日日都見到呢個post真係覺得大西北既人每日番工都要同時間競賽 錯既唔係條公路 錯既係大西北人口真係太撚多

利申住屯門

屯公除咗食晒屯門內嘅車,仲有天水圍同元朗,因好多人都唔想畀隧道費,天水圍同元朗起碼佔5-6成(大把朋友住天水圍元朗都係走屯公)

仲要條公路設計又差
成日收線塞一塞
然後汀九例位又on9
最入條線因爲比下路車岀公路唔比人行入去
結果上汀九前條路成條慢線無車行但岀面塞到仆街

你唔係淆呀ma

咪就係!叫你塞屯公又唔係叫你用腳行!

笑咗

每朝63x 應該都同過車

我架60x到旺角站喇
你地架63x去到邊
大欖今日超順暢
虹橋交通意外五分鐘前清理好 龍尾福亨村
荃灣路交通意外龍尾到麗城

又係荃灣路
大欖今日超順暢

冇撞汀九就好順架喇

又係荃灣路

荃西對出
大欖今日超順暢

冇撞汀九就好順架喇

仲要屯門無車出先咁順
開到2之後繁忙時間全部中嗮
如果巴士多一倍班次,唔俾大西北啲炒車撚揸車,一定好好多

將私家車牌費加100倍啦屌
又屯公po
其實屯公有無機會創佳績,一星期塞足五日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞