[秒經]屯公做乜撚野呀又 (2)

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
其實屯公有無機會創佳績,一星期塞足五日

未試過咩

罰你掌咀

一星期五日屯門公路全封先叫佳績

屌,我架63x呀
搭咗60x要兜入長沙灣呀撚屌

63x黎緊嫁啦

希望我地聽日有機會同一班車啦

懦夫

我係
依家我又塞撚咗喺荃灣路

殊途同歸

唔知你架60x定我63x快d出到去呢

車已落
今日冇塞車

屌 嚇死
好想知道搭西鐵啲人係咩心態?
試完一日真心唔想再搭
差唔多嘅車費巴士有得坐,西鐵就迫到閪咁

要不是屯公啲炒車撚,真係狗也不搭閪鐵
冇錢買市區樓,想搬入大西北,但日日睇到呢個post令我卻步
想問下大欖會唔會好少少,可行既話打算on9 d 搭西鐵去朗屏轉巴士避撚左條屯門公路

還我263M
好耐冇試過咁暢順
試完一日真心唔想再搭

全月通平架,又搵定
係頭兩個站先有位坐

我兆康上車都迫到沙甸魚咁
試完一日真心唔想再搭

邊到係差唔多既車費 差唔多既車程就有

有段時間番葵芳,坐狗巴同西鐵差唔多時間,車費接近差一倍
試完一日真心唔想再搭

agger 我荃灣出中西區都寧願比22蚊搭巴士
我仲要學生 MTR先得7蚊
試完一日真心唔想再搭

全月通平架,又搵定
係頭兩個站先有位坐

兆康邊有位

屯門上行慢兩步都無位啦
試完一日真心唔想再搭

agger 我荃灣出中西區都寧願比22蚊搭巴士
我仲要學生 MTR先得7蚊

大西北如果禁止啲無錢扮大袋嘅人買車揸
屯公可能每一日都順到仆街。

佢地啲私家車入邊得個一條友,好撚心佢就搭車啦
想講近哩幾年繁忙時間屯門站上西鐵都已經爆爆地煲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞