[秒經]屯公做乜撚野呀又 (2)

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
好想知道搭西鐵啲人係咩心態?
試完一日真心唔想再搭
差唔多嘅車費巴士有得坐,西鐵就迫到閪咁

要不是屯公啲炒車撚,真係狗也不搭閪鐵

agger 我荃灣出中西區都寧願比22蚊搭巴士
我仲要學生 MTR先得7蚊

大西北如果禁止啲無錢扮大袋嘅人買車揸
屯公可能每一日都順到仆街。

佢地啲私家車入邊得個一條友,好撚心佢就搭車啦

sor 今日要買大件野 (住觀塘)
63x去近轉車站

暫時順暢
其實有時係巴士上訓,訓到到站
唔想走,繼續訓,屋企都無咁好訓

巴打屋企好大壓力?

巴打屋企好大壓力?

你唔覺巴士好訓咩?
個個都訓,又密封缺氧,其實好好訓

坐個地盤佬係你隔離試下

巴打屋企好大壓力?

你唔覺巴士好訓咩?

坐個地盤佬係你隔離試下

無乜所謂

反正我都係
屯公今日暢順,但去到黃大仙,GG

黃大仙今朝8點前都已經比平日慢,但冇意外唔知做乜

巴打屋企好大壓力?

你唔覺巴士好訓咩?

坐個地盤佬係你隔離試下

我覺得口臭既人仲恐怖過地盤佬
體臭持續散發 坐一陣會慣冇咁難頂
口臭隔一陣就幫你醒醒晨

主要唔係怕臭味,係佢地體型比較健碩會俾佢地逼左出去
好想知道搭西鐵啲人係咩心態?
試完一日真心唔想再搭
差唔多嘅車費巴士有得坐,西鐵就迫到閪咁

要不是屯公啲炒車撚,真係狗也不搭閪鐵

邊到係差唔多既車費 差唔多既車程就有

過海搭巴士都係貴閪鐵廿令蚊一個月
我就揀舒服d

所以由新界去九龍灣要過五關斬六將
1. 屯公
2. 大欖
3. 汀九
4. 龍翔道
5. 九龍灣

1. 屯公
2. 大欖
3. 汀九
4. 龍翔道
5. 九龍灣

屯公同龍翔道,全香港最易出事兩條路

1. 屯公
2. 大欖
3. 汀九
4. 龍翔道
5. 九龍灣

屯公同龍翔道,全香港最易出事兩條路

都唔知點撚預時間
如果唔係成日遲咗起身一定唔會搭西鐵

巴打屋企好大壓力?

你唔覺巴士好訓咩?

坐個地盤佬係你隔離試下

無乜所謂

反正我都係

1. 屯公
2. 大欖
3. 汀九
4. 龍翔道
5. 九龍灣

如果出油塘仲有boss打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞