沙田區區選 7區防攬抄討論!

738 回覆
168 Like 8 Dislike
[深度數據分析] 你知道嗎?多你一票好多
https://lih.kg/1746369
就係大台最鍾意咁講,彈返俾佢地受下

R38帝怡All in 1號謝潔泳!
曾素麗唔知
但係前兩個都幾十歲人應該唔會退黨啦
依家沙田泛民仲好似有共識過半就推程sir做主席
如果佢兩個都退黨就證明民主黨係時候執左佢
睇完只會更想投5號
耀安得佢同肥榮揀
因為許立燊放棄左耀安去搞現任非建制既錦濤
不過張德榮呢幾年都無再做區??
我隔離區既 真係一路都冇見到佢
咁如果佢冇再落區而新同盟派到個人keep住做 無理由唔支持新同盟

如果有人見過佢輸左之後有繼續做 可以幫手一齊fc下
係咪應該2號
唔洗唔同意見就話人嘅 有啲嘢你知我未必知
投邊個我都無乜所謂 只喺唔想毒奶茵贏
佢上屆輸左無再做
而加走出黎用意不明
張德榮住新翠的
許生有撚政績咩?
咁就唔理啦.
重點係家下唔係投邊個,而係唔投藍同唔投身份不明人士
若果你清楚所投對象唔係藍亦係身份明確咁未自行決定投囉.
若果你知道邊個係藍,邊個係飯民,但唔確定唔認識D咩獨立人士, 咁都係投返飯民.
若你一入已經先專門考慮飯民果個係來自烏魯木齊,而對獨立人士身份可以模糊不清嘅,咁你要準備好齊齊返烏魯木齊生活喇.唔係同你講笑.
烏魯木齊會比HK更安全.
你痴撚線係咪馬鞍山人黎嫁
許生係馬鞍山區做左幾多野

又跟停車場加價又同麥仔一齊做區

陳天俊做過d咩野?
帝怡投一號謝潔泳
好清楚共識左
下面不需要再討論 完
見到劉青果條九曲十三彎既小巴線真係會忍唔住笑
佢根本唔了解呢個選區
幫手推下
而家嘈得最面紅耳赤嘅係錦濤 顯嘉 同 馬市
個人覺得馬市就鐘禮謙
錦濤就陳天俊
顯嘉就陳運通
睇馬鞍山之友去決定投許生,就好似睇完港人港地後決定投建制一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞