沙田區區選 7區防攬抄討論!

738 回覆
168 Like 8 Dislike
呢家馬鞍山錦濤同馬中 根本唔係區選咁簡單 根本就係香港路線嘅縮影

兩個由14年已經落場嘅勇武派 一個仲要812打支那狗被人charge暴動
vs
兩個由 極想做大台 由退黨到到一個回馬槍 竟然返去奶四方西個閪嘅牛肉飯派出黎嘅兩隻狗 兩隻傳統泛民

如果你呢家係為左趕走當區建制 然後選牛肉飯個兩隻狗

簡單啲黎講就係你想擁抱以前嘅傳統假選舉 覺得以前選舉路線 入制度入面就可以解決問題 而唔係覺得香港嘅問題係應該由街頭抗爭黎解決

利申:非當區選民
福安換立案法團
sor冇做足功課
講咁多把撚咩,我唔理邊個贏,但我淨係想踢走建制,就係咁簡單
我試過要帶老人家睇醫生,處理銀行户口都會向老人院拿身份證。

上次好激氣, 星期五帶老人家看醫生,醫務所姑娘比較大懵,登記完忘記比番身份証,攪到我要下星期先拿番老人家身份證去老人院。

完!!
區會同立會唔同選法既
而家睇返,點解比朱凱迪等人入閘,
除左怕挑起民憤外,佢地係打算放大量扮黃的素人去𠝹票,輸一個朱的選區,贏返2 個本來55波的選區,一來一回都係佢地贏。
啱呀
琴日個港台選舉論壇一下睇得岀佢得政治牌同政治牌
民生佢乜都冇齋吹水
帝怡區民主黨先係鎅票果個
大家記住要建制派失業呢個宗旨
呢個係蘋果日報出,係民動個名單黎
有冇人可以同蘋果日報講?
分分鐘兩敗俱傷
至慘私樓班中產好容易認黨不認人
利申好努力send琴日個選舉forum叫住係私樓既朋友投謝
啱呀
不能作準有睇港台就知劉青真心不了⋯⋯
住沙田 好彩1on1唔洗諗
上次沙田可以攞咁多席 今鋪分分鐘一鋪過係大圍馬市錦濤呢啲位嘔番晒出黎
帝怡係謝潔
https://www.facebook.com/hilarytsekitwing/
唔好搞錯
幫手air drop 下,揭穿呢d𠝹票撚
上面加加埋埋至少三樣野露底
我係顯嘉人,一定5號
手足黎
土生土長顯嘉人一定投阿通
我有個住帝怡嘅fd話劉青好撚冇禮貌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞