沙田區區選 7區防攬抄討論!

738 回覆
168 Like 8 Dislike
咁荃灣同沙田個市鎮結構又唔同既

沙田除左唐樓少 本身個區大 公屋居屋私樓乜都多過人
又出名多和理非 6月幾次遊行沙田都係冇乜人 好多人過晒海

但係荃灣市中心成堆舊樓難聽講句種票都易過沙田
如果要比較可能將軍澳同沙田會比較類近
企圖抹黑民主派,呼籲手足投白票一律視為共諜
謝潔泳都冇,點會推薦劉青
大圍選區 鄒家成定吳定霖?
https://lih.kg/1747204
唔洗擔心,all in1號謝潔泳
顯嘉一撚定係陳運通阿!

黃到入骨
R38帝怡已有共識,all in1號謝潔泳!!!!!
雲城點解新同盟好過記者
11.24 民主歌聲獻香港 圍繞理大走一圈 【和理非行動post】

誠邀:曾出席『民主歌聲獻中華』演藝人、民主派議員、及候選人

等候時及面對白警時唱《Sing Hallelujah To The Lord》

香港區 6:00pm 灣仔紅隧入口集合,大量兩層巴士接過紅隧,或自行行過紅隧。

致 撞區候選人,
必在 11月 24日 7:30am 前,在facebook發表,證明已為7-11pm申請不反通知書,否則只有零票。

撞區表 https://hkfactcheck.io/crashes/1

下期預告:12.1 民主歌聲撐林夕 圍繞理大走一圈 【行動post】

11.24 民主歌聲獻香港 圍繞理大走一圈 【和理非行動post】
https://lih.kg/1747254
咁投法,HK玩完.
記者上屆選過
但落選後一直無再做呢區
所以新同盟派左人做左2-3年左右
記者依家先出返黎選唔知係咩原因

2047香港監察唔止雲城一區係咁
呢樣係疑點黎 如果佢地有心選都希望佢地可以解釋清楚
咁唔通投俾嗰個光頭暴君咩?
難聽啲講 2047根本就係拎住陳太個名欺世盜名
2047出其他區都正正常常
出山頂呢啲咪冇人同你爭囉
灣仔都有同人撞
繼續做𠝹票狗,等呢區繼續比建制贏啦
你民主黨個支那人就玩撚完
廣東話都未講得掂,同佢講嘢重複幾次先有反應,懷疑佢聽都聽唔明
上論壇又露曬底,根本唔熟區
帝怡全投1號謝潔泳!
民主黨劉青係鎅票!
準備齊齊返烏魯木齊生活
已經通知特朗普同國會,輸咗,即CUT晒D法案.是咁.
劉青分分鐘就係由烏魯木齊派落嚟鎅票
其實帝怡呢區民意都好清楚係支持1號
仲有咩好討論咩玩完 唔好散播恐懼OK?

P.S.: 上面巴打又唔好係唔係都講界票
呢啲係老泛民係大台先會講
選票無寫任何人名
你小心程張迎鄭則文曾素麗遲啲一齊退出民主黨先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞