沙田區區選 7區防攬抄討論!

738 回覆
168 Like 8 Dislike
椰子係有踩入嚟做過野 有部分居民group 佢係有係入面做野
佢老細陳國強係錦濤唔代表佢只做錦濤
就算陳國強d漂書站都嚟過馬市
許立燊都有搞耀安啦
唔知唔好亂講

利申 雙眼都見到椰子有做地區
我自己未唸好 家母應該投鍾
喂你識唔識既
係連登search下林卓廷就知佢d仆街野啦
幫推
我見就係5:0同新城市講見到鐵枝
仲有冇?
元朗721有去現場嘗試調停點計?
公布阿伯俾警打條片?
同埋好多次上街,或去醫院警署接人
佢都有幫手
先到先得?賽跑啊,戇鳩鳩

佢嚟先都可以輸初選,證明佢係廢!
首先呢個係民調 唔係初選
主要係馬鞍山之友及其旗下居民group 宣傳
唔係先到先得
咁咪公平選,佢有能力就自然會贏
唔好到時怨攬炒就得
不過有一樣就真,
許立燊就係冇誠信,話唔選,話唔撞區
2樣做齊
Btw

蔡佳鏗唔係熱血公民既正式成員
但似乎會同熱狗合作
大家可以去fb睇下
自己判斷
1號的而且確由耀安空降錦濤,之但係4號我真係唔知佢做過乜地區工作,佢老豆4年以來做咗啲咩相信大家都有眼睇。話民調冇認受性嘅,其實要大肆宣傳/投票率同真選舉一樣好坦白咁講係冇可能,大把淺黃唔會參與因爲對佢地嚟講根本係1號4號邊個做都冇所謂,出咗結果佢地照跟就算,仲針著民調認受性嘅人可唔可以話我聽咁參與咗民調嗰幾百個選民你係咪當佢地冇到?
4號有講過協調,係1號唔肯
之後搵自己友就搞過民調出黎就當係真
仲要當日4號本人去左維園
拉都冇拉票,呢個民調認受性有幾多呢
去到今時今日,好難會協調到
但實要講真相出黎囉
我都係個句,呢區攬炒多
1124齊投票 光復香港時代革命!區議會選舉集中討論區
https://lih.kg/1746149

入到??我推完係版面睇唔到

今次真係強攻沙田馬鞍山
分明係而家最五五波嘅區
建制驚今次會輸到少過半數所以集中攻我地
泛民個 list 無烏溪沙,無任何建議,李永成同林卓反了面,好似係。
張相係條友仔自己po, 我去熱狗fb搵唔到喎。佢自己p圖咋
仲有,佢個乜撚自治行動,係咪得佢一條友?
邊道既民調
原來唔只蔡一條友,
仲有西貢環保南Q29吳可淇
都係黃皮紅心扮獨𠝹票撚

香港毛織商會懂事,可以獨嗎?

我對國師無乜意見,唔buy,唔反,因為無乜跟,但佢如果唔係鬼,就一定比人玩緊。
沙角同博康好危
未協調好既初選 我呢d選民都唔會跟佢果個咩初選啦,跟本係泛民友諗出黎迫人就犯,仲要搞初選d人 十之八九 許麥朋友,唔該今次攬炒完,你地呢班所謂街坊,下次唔好再格硬搞個未協調好既初選出黎,你要咁玩你不如同建制玩初選,佢個初選仲要有埋d建制派d人既名,唔通建制人吹雞贏左初選你就會投佢咩,其他區初選都最少人地候選人點頭參加,呢個區強制參加初選再屈尻你唔認數,輸打贏要,我睇到真係笑撚左。

錦濤區關注組<如果攬炒呢班人真係最大責任,同分化撚冇分別
你睇睇椰子起論壇表現好難怪啲人會支持鍾
揀鍾禮謙就係泛民肆星支持,肯定多票過椰子

你投椰子就比李子榮做多 4 年啦
我睇唔到有咩問題,只見到有人輸打贏要
阿叻?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞