[LOL] 英雄聯盟 S10 preseason 討論區 (516)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
同clid比 係差左d
痴撚線真係 skt 本身成隊留 再簽個sup補強 可以沖s10 而家簽既人 clid換cuzz都算 起碼cuzz都有打得起過 而家Top lane唔留khan仲要走去簽埋d 2線選手 個ceo 仲話豪華陣容 真心睇唔明而家簽既人有幾豪華
睇咁耐留言邊個入skt 都話勁/唔差架la
到時咪知
Clid 進攻 帶節奏太強啦 同cuzz比 真心高一班
3皇 一開始個個話勁 rk高分點知打比賽成pat屎
仲話豪華陣容 真心痴撚線 洗唔洗慳成咁
Khan換roach
Clid換cuzz 仲要唔補強sup位 真心睇唔透有咩可能沖s10 除非練到默契好好啦 如果唔係分分鐘lck冠都無
黎緊s10 春季 睇佢而家當前版本 更加明顯睇到jg更重要 唔係點會buff野區經驗
Skt ad練習生幾勁 其他就唔太清楚
Dawn=s11
依個真 好想gumayusi上場 (好似串錯
Soloq勁?牙thal都高分啦
Soloq勁起碼好似kiin nuguri khan咁勝率高同埋幾個ac都上分快
直接講skt Catan?好似係依個名
【ESPN爆料:T1新上單為之前GEN的選手Roach】
根據ESPN文章里的報道,在Khan離開SKT後,SKT願意以史上最高價轉會購入TheShy選手,但一方面TheShy與iG的合約到2021,另一方面iG拒絕交易。隨後SKT還考慮過GimGoon和Smeb作為上單人選。
最終在金教練加入SKT後,認為Roach選手的潛力相當高,決定讓Roach和Cuzz搭檔組成上野。
cr.Twi-ESPN

原來真係想買ts
改左名
Roach
Ceo咁都好意思話黎明組合
似係夕陽黃昏多
金教練 真係去左skt?
依個教練係有料既 但感覺skt又係要打營運打唔到肥金果種瘋狂打交營運
有Roach比較
Cuzz係神簽
放crazy mata haru留khan clid仲好啦
係要簽埋哂啲二線砌十人隊
應該相反 就係知依家營運唔得 所以kkhoma
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞