[LOL] 英雄聯盟 S10 preseason 討論區 (516)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
好覺wo
70ping 都想死
200點解會冇感覺...
AUTO會好唔自在
香港玩美服好高ping,delay太嚴重啦,記得台服出個時有得比美服account轉過去玩。
同你兩個原因一樣,不過之前出日服就轉咗玩日服
以前未玩過美服以外既server時都覺得冇乜ping問題,但試過日/台之後返唔到轉頭
平時喺台服爆到200ping已經好覺
rng fofo rng betty
冇source咪9up
下年worlds都冇得打
買呢d人
我得閒有玩美服ng 真係個feel 慢半拍
80ping已經唔得啦
200ping點玩
獨家小道,線人提供(匿名):

1.傳奇教練Kkoma已經簽約LPL某戰隊

抱歉,昨晚讓大家等這麼久的消息,剛剛終於確定下來了,已簽約。

算是驗證獨家小道第三彈消息,等官宣。
khan去fpx?
掘埋最後一波金就退休
可以去LPL邊隊
ig啱啱兩個教練都走晒
咁可能真係有機
我自己反而覺得ig機會好細
因為呢隊野都有小小開始 [放pair] (唔識打個字)
由放走JKL開始 已經覺得呢隊野唔似係想再冠
你話SN JDG BLG呢d超富有隊 我覺得仲大機會
結婚樣樣都係錢
IG嘅問題在於心態
ning掛住溝女
baolan沉迷fans嘅吹捧
而管理層就更加on9
冇本錢喺度玩辦公室政治
係舊年三核+ning實力爆棚
baolan keep到少失誤
金晶洙先可以無視嗰一堆問題帶佢哋攞冠軍
@invgaming official announcement #LoL #LPL
1, The Shy said he is currently under contract with IG and he is not willing to transfer.
2, The Shy joined IG bcz of his affection for his team and colleagues. For two years after joining the team, he did not demand high salaries for the team.

3, IG is aware of the pro consciousness of many people. Community rumors will be held legally responsible for the actions.
仆你個街我唔識睇英文
真心? 簡單啲講TS唔會轉隊
legally responsible
去twitter 兇尻外國人
Theshy啱啱先學好支那話 點會咁快走啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞