[LOL] 英雄聯盟 S10 preseason 討論區 (516)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
khan似係去咗fpx
又好似未必係等買斷
牙joe 話全部轉會(包括簽fa)都要等approval
牙joe 守規矩先唔宣佈住
而家公佈都冇問題
下面加句pending Riot’s approval就得
攞守規矩嚟做藉口
明明係未搞掂
睇死佢其實一開始真係想簽好多big name
tarzan唔知係咪仲傾緊
但the shy個人覺得係有
前兩日IG專登出聲明話佢唔想走空穴來風
然後Plan A可能都衰得7788
所以就向DWG招手
支那而家好多人出嚟講khan去咗fpx
覺得佢一直未好似clid咁走夾唔頭都係比較想留
擺明應該都搞唔掂啦到時好似s8咁拖到尾就沒選擇
上年依個時候已經J緊宇宙戰艦
五路世一 對線已經打爆對面
其實規矩要守架LGD太早宣布花生都要罰啦
Skt 弱左好多啵 clid Lck top 1or2 換左cuzz
khan summer playoff開始上晒力
勁過khan 既買唔到 變相削弱左好多
希望SKT最後唔好含淚去搵返UTB 3皇返黎
VG Kkoma
Blank好似簽返架仔隊了
cuvee 仲有無貨賣
講轉會rumor可唔可以加句rumor/補source
笑話一則
Wadiu
Amazing 仲留言話佢都係
笑死
吹得最行都係FPX Khan
大陸啲rumor最流
RNG Hanabi Betty 真係笑死人
係都唔出奇啵
I'm playing this game. So far it has exceeded my expectation.
Steel8 Announcement
1. The unfair clause re-created the deleted contract.
2, the players who didn`t sign the new contract and asked for the FA will be released.
想問下grf d人有冇咩rumors?
Grf全隊解約
岩岩新鮮出爐 全部人變左FA
哇 好睇啦
chovy tarzan Lehends 好搶手啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞