[LOL] 英雄聯盟 S10 preseason 討論區 (516)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
佢臨時臨急俾人推出嚟打
係慘嘅
喺Academy打吓都好

Akaadian應該去其他隊啦
fnc咁既陣肯定收皮
5 6名都比多佢

FORG1VEN返eu
唔知仲有無料

Rumors: S04 Forg1ven
夾咗另外兩件成年先換佢上場
btw clg隻教練 睇怕又玩撚完
dradoch 性格唔改賽季中期tsm 又玩撚完
G2 有冇消息
我覺得wunder 要搵一個sub , 今年佢troll/carry 55開咁
dardoch 性格唔改賽季中期tsm 又玩撚完
G2 有冇消息
我覺得wunder 要搵一個sub , 今年佢troll/carry 55開咁

G2應該原班人馬
5萬係月薪定係年薪
唔係我記得有一場出哂後備,之後輸咗
不如問下當初點解淨係簽一年好過啦
teddy effort依d仲高風險既都照比兩年點解clid lpl好表現回流都唔比2年
當然可能係佢想搵skt做一年跳板再過檔搵frd子組隊
clid似同faker有心結/唔夾多啲
之前clid都提過佢要faker改打法配合佢
咁又唔好咁講
想當年連用taric sup master yi佢都做過啦
仲要係blossom隻master yi
唔係612咩?
Clid 唔係同skt d人關係唔好 s9個團隊氣氛唔會差過s7
係同ruler 太fd 所以先比佢說服到轉隊掛
當然gen 應該都多d錢 但主要應該係因為ruler走
geng 個高層 都講左話d 人係想同ruler一齊打 gen先會買到佢地
三個原因 第一好似你咁講 有佢鐘意既人係入面 姐係Ruler 第二 因為成隊年齡同佢比較接近 後生d 第三 因為佢唔鐘意直播同拍廣告 但係SKT成日要人直播 佢只係想專心練習同比賽
Twitter流傳skr用一千萬美金買the shy
第三真係冇得搞先唔講廣告 我唔知其他隊有冇固定直播時間同係咪咁夜開 但SKT啲人直播固定夜晚十一點半先開 唔好話打嗰個 我純粹睇都攰
Skt
吹到 真嘅我幫牙joe 含撚
早幾日PDD先話有人出50m王思聰已讀不回
咁快又升到70m人仔
lpl lck 個個proplayer 都係朝早4,5點先瞓㗎啦
Streaming 其實無咁大影響 就算唔開台 佢地嗰段時間都係打soloq練習
我覺得ls 講得幾啱 幫skt打太大壓力 唔係個個都頂到
Clid summer 連敗嗰時都好似有喊過
假的
留Khan其實都好搏 Khan唔細萬一好似Mata咁就仆街了
假㗎
成個account係用嚟troll人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞