[LOL] 英雄聯盟 S10 preseason 討論區 (516)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
Cuzz係俾Clid剋住啫
最齊同可靠係leaguepedia
同埋通常都快
我自膠唔係諗住覆你
官方twitter/kr lol 記者最快
SKT 實有後備JG既
唔知係上Ellim 定再簽人
skt blank
打比賽黎講
cuzz 微操作技術最差
d人咪覺得佢屎
其實cuzz成日一帶順就壓晒對面jg
呢度d人識撚睇jg入野路線/gank咩
真係痴撚線
春夏季冠軍, 冇一隻中路贏到佢
打到世界賽都係世界第一中路都不為過
世界賽打到四強幾場打得唔好就變撚左垃圾 收山 ryu級
買cuzz唔叫黎明喎
次級仔
小組賽week1打三場三場都MVP

然後叫垃圾混分仔不外如是ryu級老1乃
真係痴撚線
春夏季冠軍, 冇一隻中路贏到佢
打到世界賽都係世界第一中路都不為過
世界賽打到四強幾場打得唔好就變撚左垃圾 收山 ryu級
小組賽week1打三場三場都MVP

然後叫垃圾混分仔不外如是ryu級老了
Skt根本無其他人可以買
淨係有錢買班假fans返黎刷faker鞋
花生
最好笑 ceo仲話黎明會到
你買到泰山就有機會既
但根本無可能
Cuzz唔係唔勁 但唔係最top
Jg位仲差咗
講真? faker luck regular唔差嫁喎
佢開戰開得好靚
係msi同世界賽食左屎
對於暴行,cvMax說在採訪內容中提到的選手其實是中路Chovy的事情,當時在與KT決賽的反饋過程中,自己由於用力過猛,掐Chovy的腿直到淤青。對此,他已經表示道歉。
其次,cvMax表示這些事情全都是過去很久的事情了。甚至,Tarzan之前還給自己發過簡訊稱希望能進行更強烈的反饋。在直播中也把兩人的對話內容公開了。而且,之前在針對三人(Sword,Chovy,Newt)的反饋過程中,除了Sword之外的兩位選手都表示理解並表達了感謝。

Cvmax玩完 好搞唔搞去搞chovy
教練到底請邊個?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞