「超重口甜故」穴娥與虐嬅之戀

209 回覆
81 Like 11 Dislike
何妖從淫夢中醒來時已太遲,配煩佢地已走撚咗,仲要食霸王鴨,阿頂大怒本身想追出去,但由於火燒屎眼痛到行唔郁,何妖爆粗大罵「仲話黨友,專出賣自己人成班賤婆嚟,最慘係我仲要冇帶套扑,好似奶撚咗野,條賓州又癢又出粒粒,春袋都變咗荔枝咁又紅又腫」阿頂話「鬼咩,件淫賤焦婚出名係政壇公廁,日日同大陸啲高官扑嘢,得你咁勇猛玩命」

正所謂日頭唔好講人,一講大陸膠官就出現咗口交部緊爽同含春迎,原來佢兩個一直係何妖後面,嚇到阿頂打個突,緊爽話「兩位同志辛苦了,咱們有重要任務交給你們」何妖心諗「唔係又畀錢我搵勝和打人掛?出手又低錢又畀唔足,搞到我兩老冇得安享晚年⋯⋯」含春迎見到迷惑嘅何妖話「不用緊張,我們會給你們咸魚翻身的機會,刁主席話你們完成任務後會有很多報酬」

阿頂半信半疑話「做咩先?講明先呀,我唔賣屎眼架」緊爽話「最近有啲反骨仔,想出賣黨偷偷逃到外地,對於呢啲唔忠毅嘅人,黨決定畀啲懲罰佢地,你兩個幫黨做晒佢班人番黎」
我要睇何妖爸爸大戰三千警嫂
含春迎伸手入緊爽褲袋想攞張通輯名單出嚟,點知掏嚟掏去都搵唔到張名單,反而摸錯咗佢春袋,緊爽即係變咗緊火不禁呻吟一聲大叫「oh, kimochi 」含春迎搵到張名單扔咗畀阿頂,話事成後會有一千萬,之後拉住緊火即刻去附近時鐘酒店出火

阿頂望吓張名單,第一個名就寫住賤虐嬅,第二個係振中,第三個係肛蛇,何妖話捉佢三個就有成千萬幾著數wo,不過重點係虐嬅人在英倫,阿頂即攞佢地早排賺過十皮book機票飛咗去英倫,打算生擒大波嬅
之後會寫寫咗大波嬅畀人捉番北京先
何妖同阿頂到步,跟住名單上嘅消息搵到虐嬅所在嘅醫院,二人鬼鬼鼠鼠潛入虐嬅嘅病房,係佢病房偷聽到佢同人傾緊電話講「我梗係唔番嚟香港啦,番咗呢世都留係大灣區把撚啊,趁住宜家個勢瀨死唔走啦⋯⋯」佢掛住傾計冇留意到阿頂佢地入咗房,何妖偷偷地走左去虐嬅後面,一嘢將查咗迷藥嘅手巾掩住佢口鼻,好快藥力就發作,虐嬅暈咗,正當阿頂想托走作果陣,何妖喝止阿頂話「喂,有食唔食罪大惡極呀,咁撚大波嘅女食過未」阿頂聽完望下虐嬅心口,睇落最少都h級,阿頂下意識吞咗啖口水,弟弟都暗暗地扯起咗,何妖解開咗虐嬅件衫,對車頭燈大到痴線,成對保齡球咁,可惜lin 餅大咁啲又黑,阿頂忍唔住即刻除褲玩腸仔包,將條細鳩zip咗係虐嬅對奶中間,阿頂話「屌,好正呀~對奶好軟熟好似海馬牌枕頭咁」阿頂抽插咗唔夠一分鐘就射咗,好似稀釋維他奶咁,搞到虐嬅成面都濕晒

何妖都唔輸蝕,扒開虐嬅碌金華火腿,將佢條椰菜鳩插咗落虐嬅閪窿到,一路猛力抽插一路見到虐嬅對奶係咁搖,簡直係視覺上嘅刺激,何妖忍唔住揸住對大奶,食指係咁撩佢粒乳暈,雖然虐嬅暈咗但都有生理反應扯咗lin 旗,好似突咗兩粒提子咁,何妖阿頂一人含住佢一粒提子,瘋狂吸啜好似想吸乾佢啲奶咁

經歷完淫亂嘅一晚,阿頂佢地夾手夾腳搬咗虐嬅落樓,搵專車送咗佢去機場,昏迷嘅虐嬅轉眼間就去咗北京,政府對外公布就話佢去咗北京醫病,其實佢染咗椰菜花去咗北京醫,仲畀人禁錮埋

wadiu
話說阿頂同何妖二人密鑼緊鼓咁趕住去捉兩位阿蛇,佢地發現二人嘅地址竟然係一樣,阿頂問「奇怪呀,點解佢地兩個地址一樣嘅,唔通阿爺畀錯資料?就算地址一樣,都係狗屋宿舍,但冇可能單位都一樣架?」何妖都大惑不解,不過都冇辦法照去

佢地收賣咗樓下個看更,打聽佢地出入單位嘅時間,發現兩位警嫂同兩個阿蛇成日進出同一單位,兩個阿蛇早上會番工,而兩個警嫂晏就會一齊出街買送,大約三點番到單位,阿頂何妖聽完r晒頭,心諗唔通兩家人住埋一齊?大家同袍關係咁好?

接住落黎佢兩個躲咗係單位門口附近,發現兩個警嫂一齊把臂行入單位,關係良好,阿頂二人趁機迷暈咗兩個警嫂,推咗佢地入屋,之後畀眼前嘅境況嚇親

客廳中間有一張特大圓型水床,仲要姣婆紫床單,相當有情趣,入面仲要成地都係情趣玩具,sm用品,話佢係成人用品博物館都絕冇誇張,睇嚟佢地四人都有換妻多p嘅關係⋯⋯
何妖向來都鍾意執死雞,見到兩件年輕貌美嘅警嫂訓咗係地上,緊係行埋去搞啦,佢行近振中老婆,隨手執起咗隻振蛋,開咗個掣擺咗隻蛋係振中老婆下體,慢慢調節到最大振度,振到連半昏迷嘅警嫂都忍唔住發出呻吟聲,佢用微弱聲音講「唔好啦,畀我老公知會打死我架」何妖話「你最愛嘅唔係振中,係振動中嘅振蛋,你睇你口裏說不身體幾撚誠實」振中老婆下體情不自禁咁擺動,好似配合振蛋振動嘅節奏,一路un一路出水,隔住條底褲都見到啲水好似水炮車咁喪噴潮水,成條底褲都濕晒

半透嘅白色蕾絲底褲顯出若隱若現嘅鮮嫩粉紅色小陰唇,阿頭都忍唔住伸個頭埋去隔住條底底奶佢突出嘅陰蒂,似乎佢愈嚟愈hi,陰核都脹大了,仲忍唔住打咗個尿震,爽到忍唔住瀨尿,淡黃嘅尿液將成條白底環染上咗一道黃色,何妖挑逗咁講咗句「哦,原來你‘黃底’嘅!等我待你老公懲罰你」

(話說佢老婆都幾好j,一路丁一路寫
j 佢咁重口味
天氣凍凍地,繼續寫吓甜嘢等大家冷手打個熱丁

話說何妖見振中老婆咁爽,當然大大力咁懲罰佢啦,佢除褲迫阿嫂含,阿嫂被人奶得咁爽都好樂意滿足吓何妖,阿嫂首先由袋底奶起,一路奶雙手一路chok ,小鳥即係都變大雕,何妖碌鳩變到成棵仙人掌咁,表面凹凹凸凸,又有啲乾涸,可能係性病引致,阿嫂見到話「唔洗驚,我老公都成日生性病,我有偏方幫你醫」阿嫂攞住向地上扔咗個催淚餅,啲煙好快就攻出嚟,佢叫何妖攞碌鳩去燻吓,何妖大叫「屌,好乸呀,大陸很架?」阿嫂話呢招叫以毒攻毒,叫佢忍下就好快好返,仲話呢隻野勁過一比99,消毒殺菌一流,趁何妖中場休息,阿頂及時補上,即時除褲打出個八月十五

阿嫂叫佢屎眼嘅傷都未好快,伸出靈巧小舌奶吓阿頂個菊花,有口水嘅滋潤,阿頂個菊花都好似冇咁痛,阿嫂伸手lin下佢個細袋按摩下,阿頂覺得好舒服好放鬆,想報答吓阿嫂,所以冷面貼佢熱屁股,慢慢靠個頭埋去幫佢奶閪,二人擺出69姿勢,玩到好爽

玩到途中,有人突然開門,何妖見狀一個反射動作朱蛇上身,手臂延伸咁攞住碌警棍一野扑落去,點知果個人原來係振中嚟,振中被人天地一擊即後爆頭血流披面,阿頂即刻幫拖搵條繩紮住佢
哇屌正啊,射到周圍都係
睇曬 已留名
多謝支持
繼續 !!!! 支持
振中食到停唔到不能自拔,啲屎帶住微微香辣味,可能係催淚餅入面嘅辣椒素所致,阿頂有啲燥本身奚落佢,但反而佢愈食愈興奮,隔住條褲都見到佢勃起咗,阿頂行埋去振中隔離攞咗支差佬俗稱激光槍嘅鐳射筆照住佢褲浪,想睇下係咪真係會著火,照咗幾分鐘都冇料到,何妖話「唔係咁玩架學野啦」何妖攞多幾支鐳射筆仲將放大鏡擺係前面,啲激光聚焦埋一點,隔咗半分鐘都冇,佢褲浪開始霧煙著火,振中被火燒春袋,佢想反抗但被人綁住咗咩都做唔到,只好眼白白睇住自己下體被燒成脆皮腸

隔咗陣肛蛇都番黎了,佢一打開門講咗句「今日同萎聰打台波遲咗番黎,好香喎,老婆你烤辣肉腸黎呀⋯⋯」話都未講完,何妖對肛蛇噴胡椒噴霧,肛蛇短暫失去視力,但肛蛇本能反應係褲袋攞出配槍,向前方開咗一槍,由於佢睇唔到野,果槍打中咗落振中屎忽到,振中痛不欲生前後被攻擊,阿頂幫拖一野飛撲埋去,撳佢落地下,何妖執死雞,衝埋去一口咬落肛蛇耳仔到用力扯,佢隻耳仔突然脫落,啲血把把聲咁流,何妖仲一路𡁻一路講「有啲韌,都幾似豬耳,食完吞落肚都唔益你」阿頂趁肛蛇仲痛緊,未黎得切反應就搶咗佢支槍,指住佢大叫「快啲除褲,唔係就一槍打死你」肛蛇一手撳住患處一手解開褲頭帶,露出大雕,阿頂見到覺得妒忌,大大力咁錫咗落佢春袋,肛蛇痛到扒咗係地,何妖一下坐落佢個頭到,肛蛇又圓又大個屁股朝向天,阿頂見到忍唔住大大力一巴車落去佢屎忽,係圓潤嘅屎忽留下一個紅色掌印,佢話「羅友咁白淨一定係零仔」阿頂攞起槍柄慢慢塞入肛蛇菊花,肛蛇不愧係肛蛇,肛門直徑極大,睇黎日日被處長調教所致,彎曲嘅槍柄進入直腸先推動腸壁,連接腸壁嘅前列腺受壓,阿頂一路慢慢塞隻槍入去,前列腺繼續不斷受推壓,肛蛇嘅巨鵬展翅了,何妖忍唔住攞佢碌椰菜鳩同肛蛇格劍

屌我食緊飯,原本都冇咩食慾,一睇完我笑到開胃曬
朋友畫,太有創意,忍唔住要表揚吓

樓主等緊你啲故打j呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞