「超重口甜故」穴娥與虐嬅之戀

209 回覆
81 Like 11 Dislike
呢件皺紋夾得死烏蠅嘅肥婆,不嬲都有特殊癖好,佢喺名牌包包入面攞咗支催淚水劑出嚟,笑住講「唔洗驚呀何已完,我幫你消毒止血呀」一手抆爛何妖件花恤衫,一手對住佢粒lin 噴催淚劑,何妖大叫一聲「啊啊啊⋯⋯」仲大聲過鄭嘉穎,果種痛比起𠝹損lin 仲痛,阿頂睇到心都寒埋想走,點知胃豬用佢個巨pat 一野坐落阿頂大比,將佢壓住,差啲將阿頂盤骨都坐碎,胃豬話「想走?冇咁容易」胃珠強吻阿頂,強行塞條利入佢個口好似個洗衣機咁,用條利係咁打圈奶阿頂塊面,阿頂成面口水,眼角有淚光,嚇到瀨咗尿,呢種屈辱比起敗選更挫敗,阿頂條褲濕晒,胃珠話「我幫你涼乾條褲啦」一手連佢條底褲都扯爛埋,唔知係咪嚇到鳩都縮,阿頂條丁真係零舍細條

胃珠一手抓住佢條牙籤,塞落自己個口到,又話攞黎撩牙啱啱好,阿頂面對住呢條肥婆真係起唔到機,個肥婆玩都冇癮一手攞住個紅酒樽扑落阿頂個頭到,再把碎咗既酒樽塞入阿頂個屎眼到,阿頂畀狼牙棒捅後花園,痛到係咁喊,何妖見到試圖阻止胃珠,佢除咗胃珠條半截裙,望到佢著咁條紫色蕾絲T back,何妖拉扯胃珠條t back上下咁磨,想分散佢注意力,胃珠比佢搞到好爽,叫「喂,何妖插我,我要高潮呀」何妖勉強起到機,將條半軟屌插左入個肥閪到,但佢連下體嘅脂肪都特別厚,何妖用力想抽插都唔成功,仲難過愚公移山,最後胃珠話「屌,你都冇撚用嘅,等我自己黎」佢一野觀音坐蓮坐左上何妖大比上面,自己上下咁un,何妖下體受到嚴重重創,好似比野獸撕咬嘅感覺,最後胃珠都總算feel到高潮停左手,胃珠舒服到訓咗係地到典下典下,過咗陣,胃珠企番係身,係手袋攞左十皮野現金扔向兩人,話畀錢佢地睇醫生,轉身就走了,經過呢一役,阿頂同何妖都身心受創仲入埋急症,真係有錢冇命享
寫到呢度先,我要抖下,一路寫一路嘔要啲時間自我復原
cls
好想知你嘅寫作靈感點嚟 😂😂點寫得出變態嘅情節
睇av 啲情節嚟利申平時睇開五十路
番外篇 - 咒怨 (建議:瞓教前最好唔好睇)

話說係今日係十二月一嘅深夜,我開始眼瞓,天氣有啲凍,我爬咗入被竇,熄咗盞床頭燈開始瞓教,瞓瞓下覺得身體某處有股焯熱,我從睡夢中驚醒,慢慢feel到好似有人搞我碌鳩,好似有塊濕漉漉嘅枱布抹緊我碌鳩,感覺有啲粗糙,心諗「做咩勁,唔通我發春夢發到醒咗?但個感覺又好真實⋯」慢慢我又感受到碌嘢畀人劣緊,我膽戰心驚咁打開被竇,點知我嚇撚到鳩都縮埋

我一打開被竇見到胃豬面無血色,面目猙獰咁睜大對眼望住我,佢當時奶緊我碌鳩,佢條利生滿厚厚嘅利苔,鞋過沙紙,奶奶下仲含住我碌鳩,個咀o字型咁(見下圖),我心諗「仆街了,我中咗咒怨⋯今朝我朋友邀我去遊行,我話聽日番工好攰不了,佢就話你唔去嘅話今晚一定會有可怕嘅報應」

今晚我經歷咗了,我出post想勸喻大家「聽日一定要出黎呀屌你,唔係夜晚會有胃豬奶爆你!」

不能只有我看到
推 咀咒大家
幫推
嘩屌 好重口
睇撚曬
佩服
睇哂 !!!!
會唔會太痴線咁多人睇得晒
等緊新文
既然咁多勇者頂得順,咁我繼續寫落去

話說何妖同阿頂呢到so sad孖寶入咁急症,何妖去到登記問「姑娘,我地要等幾耐先有得睇醫生?」姑娘望左二人一眼串串貢咁答「唔知喎,快則三個鐘慢嘅八個鐘都唔奇⋯」阿頂話「唔撚係掛,我地流晒血爆晒肛都要三個鐘,幫幫手呀姑娘,排我地前啲呀,早排何已完係屯門醫院𠝹親lin 頭都排到第一啦⋯⋯」姑娘不屑地回答「早排你兩個都仲係已完,當畀面先畀你地打占咋,但宜家你兩個賤民嚟架咋,咁急過隔離街睇私家啦」

何妖燥底大佢咁話「我識幾多鄉紳呀,信唔信我call人嚟搞亂你個場啊?宜家一條係生路另一條係不生路,你自己揀啦」姑娘大叫「實Q,呢到有兩條仆街搞事呀!」

突然佢地身後出現咗兩個中年師奶嘅身影,原來係飯蕉同配煩,何妖驚訝咁問「點解你兩個做咗實q架?」飯蕉搖搖頭話「有頭髮邊個想做幟哥呀?我兩個本身想應徵做天使,點知啲人話我地免費都冇人幫襯啦」何妖話「唔洗灰心,今晚嚟我地個場玩,咩煩惱都冇晒」何妖zip咗張傳單係配煩褲袋,靜靜雞咁離開咗醫院
兩條窮撚又唔捨得將琴日辛苦賺到既錢攞去睇私家,求其去七仔買左幾包煙同啤酒,阿頂問「買煙仔同酒嚟做咩,唔係應該買膠布咩?」何妖話「你識閪咩?煙絲止血架,酒就消毒用」,佢隨手點咗支煙食,又met 斷咗幾支煙攞啲煙絲查落粒lin頭到,阿頂見到有樣學樣,查咗啲落自己屎眼到

二人瞓咗個晏教,精神番少少,傷口醃咗啲煙絲都冇再流血,大概七點果陣配煩同飯焦嚟到鋪頭,何妖熱情招待兩位客人兼黨友,阿頂卻忍住肛門嘅痛擠出笑容,飯焦見咁高興,叫左兩打啤酒,大家好開心咁吹水,一路煲煙一路飲酒,飲飲下有啲hi,又開始做啲十八禁嘅野,何妖飲大左之後睇野都開始眼花,竟然豬乸都當西施,情不自禁除晒啲衫褲飛撲向飯焦身上,阿頂見狀都急忙解咗褲頭露出個羅友,配煩本身飲緊酒,睇到阿頂突然除褲露出牙籤,嚇撚到噴咗啖酒出嚟,噴咗落食緊煙嘅飯焦到,突然搶火有一團火光閃燃,飯焦反射動作將煙頭扔咗落阿頂個羅友到,但佢肛門之前又查咗啤酒又敷咗煙絲,啲火「伏」一聲燒著咗佢菊花,阿頂痛到瘋狂慘叫,眾人睇完呆咗幾秒,之後一齊起咗身提腿,一下下踩落阿頂屎眼幫佢撲火⋯配煩關心咁問下阿頂「點呀?有冇野呀?睇黎都十成熟架啦」

快D啦
阿頂覺得好火,畀配煩燒屎眼仲要畀佢串,一下由一隻綿羊變咗做隻獸性大發嘅狼,猛力一推將配煩推到地上,配煩後腦撞地,阿頭擒咗上倒地嘅配煩身上,一手揸落佢對波到,用力一扯面衫同胸圍都扯爛埋,突然間跌咗兩件砵仔糕落嚟,阿頂話「屌,原來你裝假狗,假學歷都算了仲打假波」阿頂好嬲將塊面擠向配煩嘅飛機場,上下係咁抹,一邊玩洗面奶,下身一邊係咁un,好快佢就扯咗旗,可惜睇黎都冇5cm,佢將碌細炮插咗落配煩個口到,配煩半昏迷狀態難以反抗,阿頂起勢咁將碌鳩挫落配煩喉嚨,配煩吊鐘受到刺激,忍唔住一野嘔咗出嚟,嘔吐物同阿頂剛射出嚟嘅精混埋一齊,搞到一地都係混合黏液

淫賤嘅飯焦見到呢個百年難得一遇嘅情景,忍唔住跪咗係地,用條利輕輕咁奶果堆嘔吐物,奶到津津有味,原來佢不嬲鍾情玩嘔吐play,佢一路奶下面一路濕,佢仲話「正呀,陣味又鮮又帶少少腥,口感黏黏地好似食緊血燕咁」何妖見到飯焦個濕閪,忍唔住扯咗,從後突擊用狗仔式瘋狂抽插佢,插到佢腳都軟埋,呢場淫亂嘅混戰持續咗兩個鐘之後結束咗,飯焦拖住配煩二人靜靜離去,佢地一蚊都冇畀,本身就唔打算畀錢,只係為咗呃酒飲

大家仲頂唔頂得順?我怕大家嚇到唔敢再睇
加速
頂得住 !!
夜d會唔會有正苦聲明?
咁我繼續吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞