「超重口甜故」穴娥與虐嬅之戀

209 回覆
81 Like 11 Dislike
唐老鴨用強壯的雙臂熊抱著維尼的腰間,以狗仔式抽插維尼的屁眼,維尼的胖肚子像一塊豆腐般又滑又白,隨著身體的擺動而搖擺著,約翰鴨忍不住用力拍打他那大肚腩,留下一道道掌印,唐老鴨也用力揉維尼那對下垂的肥仔波。

維尼爽得不能自拔時,也配合著節奏前後擺動著那龐大如「遼寧艦」的身軀,眼見維尼正爽,唐老鴨把插在維尼陰道的布袋彈槍扣下板機,隨手向那大淫穴發射了布袋彈,開槍聲響起,布袋彈實在衝力太大,由子宮直衝至大腸,幸好維尼的皮下脂肪較厚,把子彈卡住,不然子彈早從肚皮破壁而出,維尼痛得講不出聲,因為口中含著一根巨屌
此時維尼已受了嚴重內傷,兩行眼淚直流,但楚楚可憐的維尼似乎獲不到唐老鴨的同情,唐老鴨玩得性起,抽出沾滿血肉的槍管,對準維尼的左眼,奸笑著說「讓我替你開發多一個淫穴」隨即對維尼早已通紅的左眼開槍,眼球被布袋彈打破,眼球內的水狀液跟血猶如泉湧,滿佈神經的眼睛非常脆弱,維尼痛得縮蜷著他那龐大身軀伏在地上,像一個倒地的巨嬰

約翰鴨一手抓住維尼的頭髮,二話不說把老二抽進維尼的眼窩,那痛感由眼神經瞬間傳至大腦,維尼忍不住破口大聲咆哮,大聲得把所有人也震耳欲聾,維尼痛得神經錯亂,開始見到人生走馬燈,憶起以往他在新疆嶺殘害外族的事,一張張受害慘痛的人臉影射到他的腦海,他開始意識到這就是因果循環,昨日的因種下今日的果
睇得曬嘅都係勇士
利申 走先
不了🐸
一路寫一路嘔
呢個不得了 😂😂😂😂
利申: 仲追緊
佩服竟然有人頂得住
第四章-失業大律師

話說人到中年先黎失業都真係幾慘,今次故事嘅主角叫何妖,佢本身每屆區選都會衝出黎選,貪每個月賺三皮幾,又唔洗點做嘢,佢不嬲都有靠山,次次都死好命有鐵票,又點會諗到今次會撻Q,可謂賠了lin 頭又折兵,仲記得佢係台上等點票個自信樣,到知道自己收撚咗皮個失落樣,真係歷歷在目

敗選嘅何妖不但失去咗份荀工,仲要俾人褫奪咗個學位,真係名副其實一個雙失中年,潦倒嘅何妖一個坐咗係元朗公園,揸住支啤酒,一邊飲一邊問元朗啲叔父有冇好工介紹嚟做,叔父話「你又冇學歷又老,做清潔就差唔多⋯」

何妖聽完好撚火,大聲講「我堂堂執業大律師,你竟然叫我去公園執葉,冇撚野呀?」另一個叔父安慰佢話「你想撈偏去村搵食又比較難嘅,得罪晒啲黑社會,反正你都死剩把口,不如去做PR啦,我間舞廳請人呀」何妖聽到覺得可以一試,至此佢就踏上了做男公關嘅不歸路

More
應該要加朱凱廸入去
cls
何妖初黎報到,起初以為舞廳規模好大,點解理想同現實有好大出入,呢個舞廳係旺角一個樓上鋪,預期話係舞廳不如話佢係女僕cafe,店主話原先呢到真係女僕店,但經濟不景所以摺咗,佢接咗手之後都懶得裝修,何妖搖搖頭心諗「淺水豈能負大舟,我咁一表人才留係到都晒咗啦,但宜家的確又冇野做,仲要爭勝和幾十萬未找數⋯」

開業冇耐,今晚嘅第一個客人到了,隔住半透明磨砂玻璃門,望到係一個行到好銷魂嘅中年大媽,大媽推開門後入咗店,原來佢係人稱蔣元秋嘅end 姐,end姐笑笑下望住何妖講「點呀,何已完聽聞你要做鴨還債喎,真陰公,我黎係想探你,順便影下你幾慘拍片擺上Facebook⋯」何妖知佢黎攞景好嬲咁答佢「八婆,叫撚左你唔好成日咁快upload d 片上網,咁樣會畀人知我𠝹lin 單野係自編自導自演,本身想扮慘呃下票,都畀你陰鳩左,主席冇講錯你真係豬隊友黎」end姐聽到後深深不忿反擊「不如你話自己個劇本寫得唔好,人地個個都畀人爆頭,咬耳仔流晒血,你淨係𠝹損粒lin,就咪出黎獻世啦⋯⋯」end姐死唔斷氣咁屌何妖,何妖知佢唔係幫襯就推左佢出門口趕佢走
痴撚線 d對白有聲
「屌,個八婆都唔撚係幫襯,入黎屌咗我半個鐘」何妖對住店主講,店主話「好心你唔好咁惡啦,咁樣會嚇走晒我啲客,你扮下和善扮下可愛得唔得?」店主隨手攞起上一手留低嘅貓耳裝飾插咗係何妖個頭到,何妖無奈接受

過咗十幾分鐘,又有人黎到店,何妖望到佢短卷髮心諗,唔通係羅莽,點知一推開門發現果個係麥已完, 同何妖一樣都係區選大敗,佢喊晒口咁話「一日最衰都係個林病,搞到我地建制仆晒街,我做咗咁多年議員無功都有勞啦⋯⋯」何妖一邊安慰佢一邊帶咗佢去梳化坐低,開咗一打藍妹,面對同病相憐嘅人,何妖都不禁流下男兒淚,佢輕輕搭住娟姐膊頭互相訴苦,二人飲飲下有啲醉,情不自禁咁愛撫對方嘅身體⋯⋯

二人互相依偎,何妖伸手入娟姐胸圍,一邊咀一邊摷,手法相當純熟,娟姐都不甘示弱幫何妖解褲頭帶,店主見到咁驚嚇嘅場面秒速閃人,廢事阻人扑野畀人燒春袋,何妖見冇人係到更加狂野,一手推低娟姐係梳化,再除左娟姐條褲,喪奶佢個長期乾坤嘅老閪,笑淫淫咁講「睇嚟你都好耐冇扑野,乾成咁,等我滋潤一下你」何妖將條利瘋狂伸入娟姐個淫穴,娟姐好快就有生理反應,已經濕晒,何妖係褲袋攞出個condom 想戴,娟姐話「唔洗戴啦,我都更年期啦,唔會大肚,中出伸爽啦」唔講唔覺娟姐都五十歲了,但都仲保養得幾好,睇落似四十,何妖聽到呢句更加興奮,隨即使出一招老漢推車,用力將賓州插入娟姐個噴晒水嘅淫穴到,大比同羅友嘅肉激烈碰撞,發出好大嘅啪啪聲,娟姐hi 到一邊做一邊講英文「oh yeah,baby,fuck me hard please」不愧係中大英文系畢業,連高潮果陣都講英文,最後二人大戰咗半個鐘完事仲中出埋,成張梳化都係精,之後娟姐挨咗係何妖心口,兩人一齊食事後煙,食完煙後娟姐著番好套衫扔咗一百蚊係枱面,滿意咁離開,何妖話「屌啊!又陪酒又扑埋先得一百,有冇搞錯」
X乾坤
乾涸
手誤sor
第日,店主番咗店到,見到何妖垂頭喪氣咁坐喺度煲煙,佢問「搞咩咗頹啊?琴日見你同個客都玩得好開心呀,旁若無人咁⋯⋯」何妖拍枱大叫「屌佢老母啦,搞咗成晚先畀得一舊,當我咩呀,我假假地都係出類拔萃一表人才嘅鄉下佬,仲要同佢打真軍,唉~」店主話「出手的確係低咗啲嘅,如果日後冇咩客,呢度都做唔住,我諗咗兩個方法吸客,第一就係你多啲帶貓耳落街派傳單r客,另外我打算請多個靚仔番黎坐鎮」

何妖聽完話「唔撚係掛,叫我落街拋頭露面都算,仲要帶貓耳,仲有呀,呢到有我呢個靚仔仲唔夠?」店主話「你不嬲都做慣小丑架啦,派下傳單有幾難為情呀,再者我請果個人你都識架,你朋友黎架」何妖聽完大惑不解,但宜家又寄人籬下焗住落街派傳單,心諗「究竟佢請咗咩水呀」

何妖派派下傳見到佢仇人Heidi, 心諗仆街啦,唔可以畀佢見到我咁折墮,正當佢想擰轉面,眼利嘅Heidi 留意到佢仲衝上次搭住佢話「喂,何妖你兩老個墳點呀,拆一賠十呀」何妖聽完好火,將疊傳單扔咗落地話「你講咩呀,爛咗墳頭有幾閒呀,你咪同我一樣咁折墮,咪又係敗選」

Heidi笑笑口話「我唔同你,起碼我唔洗帶貓耳出街扮可愛乞食呀,幾十歲先學人返老還童⋯⋯」何妖老羞成怒唔想再聽落去,眼濕濕咁秒速跑走咗,呢日係何妖人生最羞恥嘅一日
唔好quote 文
何妖深深不忿地跑咗番cafe,一推開門見到入面有個西裝友,望住個背影有啲眼熟,咦~原來係佢老死,一樣都係失業大律師嘅阿頂,阿頂垂頭喪氣咁攤喺梳化到,成隻喪屍咁,好似一個壞咗嘅人完全失去咗自己。何妖見佢咁頹,拍一拍佢大比,講咗句「唔好咗灰啦,建制入面第一靚仔係我,第二個就係你,我地拍住上一定瘟死好多女,賺大錢到時東山再起」阿頂眼泛淚光話「講明先呀,唔好搞我後面呀,我唔賣菊花架」不過睇怕呢句都無法實現了⋯⋯
話咁快就到咗深夜,開門冇耐就有個位貴賓幫襯,佢既係人大萎完會嘅人,又係的士牌大王,當年靠賣的士牌賺到笑,人稱城中富婆的痰胃豬,何妖心諗「今晚淨係做佢生意都唔憂冇米,一於訓身玩盡佢,賺足一個月嘅生意額」何妖拉住阿頂一左一右磅住胃豬坐,好熱情咁講「hi,老細想飲啲咩,紅酒啱唔啱⋯」話都未講完,餓到如狼似虎嘅胃珠就一手抓落阿頂佢結實嘅羅友到,隻手不停咁游走,阿頂嚇到呆撚咗成碌木咁,一睇就知佢新手上路,何妖幫佢解圍,抓住胃珠對皺晒皮嘅手話「老細唔好咁侯擒,今晚大把時間慢慢玩啦」胃珠一手抓住何妖心口喪摸,但佢忘記咗早排何妖畀人𠝹損lin 頭縫咗幾針,佢唔覺意整爆咗何妖lin頭,啲血又巴巴聲咁流,何妖嚇到面都青埋,但鮮血泉湧嘅畫面就挑起咗胃珠嘅淫根

大佬呀,我頂唔順啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞