2020 HKU Taught Master

1001 回覆
21 Like 7 Dislike
派左offer la
你報咩科
我報果個科目要搵人寫reference
我搵左polyu教授寫 佢地新年前一兩日就失左蹤
而家我個application變左孤兒仔今日過埋死線
俾大陸佬害死
我已經填左佢個email同名
我上星期問過 application deadline同reference deadline都一樣 而家仲要停埋課
如果佢地應承過你寫 你最好 send 一send email啦
同埋可以send email 問hku department 個情況 應該會體諒既

Btw 報咩?
Send左 hku果邊hea覆我
Btw 我果個referee已經失左蹤 得另一個有submit到。。。

Real Estate...
Hku real estate 咁多人爭住入 應該好難俾其他機會你

因為通常deadline完 2-3星期內就會通知面試個啲

你有冇其他referee ?再同hku講搵第2個人呀?
而家唔知仲得唔得鳥... Deadline都過埋

我做本行幾年經驗 原本都有信心入到搞一搞
2019 intake master真係好慘,成年學費唔知上過幾多堂
希望2020唔會咁可憐,學費唔平,自己真心想進修
有無人clearing round 報 MDASC/MSTAT ,收到2月 written test / interview email? 報完咩消息都無...
有冇巴打 報左MSc BSE
我冇曬消息 個application 石沉大海
派曬啦?
加一 冇人講冇消息
Clearing round預定3 / 4月先有written test or interview
可能小弟太廢 都係冇消息 你地有冇
宜家報係咪代表直入clearing round?
MSC Infrastructure Project Management 難唔難入?
利申 三大second low grad 係咪冇機
同問
我 MDASC main round報都仲未interview,clearing round 邊有咁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞